Spor
  • 1.3.2010 00:03

RIDVAN DİLMEN'DEN FENERBAHÇE HAKKINDA ŞOK İDDİA!..

Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilerek zirve yarışında büyük darbe yemesi ortalığı sarsarken, NTV Spor yorumcusu ve sarı-laciverti takımın eski oyuncusu Rıdvan Dilmen, şok bir iddiada bulundu.


Dilmen, ''Artık bu dakikadan sonra Fenerbahçe'nin şampiyon olması imkansız. Fenerbahçe bu kadro yapısı ve bu teknik direktörü ile şampiyon olamaz" dedi.

Sarı-Lacivertli ekibin ligin ikinci yarısı ile birlikte her maç gol yediğini belirten Dilmen, ''Fenerbahçe için Manisa'yla 2-2 berabere kalınca 'Çok iyi oynadı, şanssızdı' dediler. İyi de çok iyi oynadı denilen Fenerbahçe, kümede kalma mücadelesi yapan Manisa'dan 2 gol yiyor ve beraberliği son saniyede kurtarıyor. O gün iyi oynayıp Manisa'yı yenemeyen Fenerbahçe, bugün kötü oynayıp Belediye'yi nasıl yenecek. Fenerbahçe son 8 yıldır yaptığı transfer yanlışlarını gözden geçirmeli. Bu takımdan Alex, Emre ve Gökhan'ı çıkart, geriye ne kalır? Sonra teknik direktöre bakıyorsunuz. Deniz 3 gün önce sol bekte, bu maçta sağ önde. Orada herkes oynar, Deniz oynayamaz'' şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 10:06

İLGİLİ HABERLER