Medya
  • 26.12.2008 03:25

'SANIRIM BANA GICIK OLDU!..'

Okan Bayülgen, bir süre önce Galata’daki meşhur Doğan Apartmanı’ndan bir daire almıştı. Bayülgen, bir ara Beyoğlu ve Rejans ile ilgili bir fotoğraf sergisi için Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’dan randevu aldığını ancak gidemediğini, şimdi de binadan kimseye randevu verilmediğini söyledi.
NTV’deki ’Sade Vatandaş’ programına konuk olan Tiyatro Sanatçısı Zeliha Berksoy, dünyaca ünlü Opera Sanatçısı annesi Semiha Berksoy ile ilgili bir müze kurma fikirleri olduğunu, 2010 Kültür Başkenti kapsamında projeyi sunduklarını ancak bina tahsisi yapılmadığını söyleyerek Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’dan randevu alamadığını belirtti.
Bu sözler üzerine Okan Bayülgen, Demircan ile daha önce yaşadıkları bir durumu aktararak şöyle konuştu:
"Bunda bir kötü payım olabilir mi diye düşünüyorum! Çünkü ben Beyoğlu ve Rejans ile ilgili bir fotoğraf sergisi için Ahmet bey ile 3 kez randevu ektim. Maalesef first major nedenlerle oluyor. Galata’daki Doğan Apartmanı’nın hemen dibine yapılacak olan berbat bir inşaat var ve bütün oradaki tarihi güzelliği yok edecek. Sanırım Ahmet Misbah Demircan bana ’gıcık’ oldu. Hiç birimiz randevu alamıyoruz. Bekledi, 3 kere randevu yeri ve saati değiştirdik ve ben gidemedim. Reyhan (Yapımcısı) da bana ’Sonuçta belediye başkanı ile buluşacaksın. Bu kadar da saçmalık olmaz yani 3 seferdir gidemiyorsun randevuya’ dedi." Televizyon Gazetesi

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 02:55

İLGİLİ HABERLER