Asayiş
  • 1.12.2009 15:56

SARA NÖBETİ GEÇİREN KADININ KUCAĞINDAN DÜŞEN BEBEK ÖLDÜ

SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde, 28 yaşındaki Hacer Yüksel, 1.5 aylık oğlu Ufuk Kayra'yı emzirdiği sırada sara nöbeti geçirdi. Bu sırada annesinin kucağından yere düşen ve başı beton zemine çarpan bebek, kaldırıldığı hastanede öldü.

İlçeye bağlı Gözköy'de oturan ev hanımı Hacer Yüksel, bayramın ikinci günü eşi Ayhan Yüksel, oğulları 5 yaşındaki Yusuf ve 1.5 aylık Ufuk Kayra Yüksel ile birlikte Güneyli Köyü'ndeki yakınlarıyla bayramlaşmaya gitti. Ailesiyle bayramlaşırken, karnı acıkan ve bu nedenle ağlayan bebeğini emzirmek için boş bir odaya geçen Hacer Yüksel yere oturdu. Ancak susmayan bebeğini sallamak için ayağa kalkan Yüksel, bu sırada sara nöbeti geçirince kucağındaki bebeği düşürdü. Bebek beton zemine başını çarparken, gürültüleri duyan yakınları hemen odaya koştu. Ufuk Kayra bebek hemen Suşehri Devlet Hastanasi'ne götürüldü.

Hastanedeki ilk müdahele sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedilen Ufuk Kayra bebek kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yapılan otopsinin ardından Ufuk Kayra Yüksel'in cansız bedeni, yakınları tarafından Gözköy'e götürülerek toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 13:45

İLGİLİ HABERLER