Gündem
  • 1.6.2008 17:46

ŞEHİT KOMANDO ER EFKAN GEY'İN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

ALAŞEHİR -      Alaşehir Merkez Pazar Camisi'ndeki törene, şehit er Efkan Gey'in ailesi ve yakınları, Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Ulaştırma Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tümgeneral Raif Akbaş, 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Eyüp Menay, AK Parti Manisa milletvekilleri İsmail Bilen ve Mehmet Çerçi, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Alaşehir Kaymakamı Musa Uslan, Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Camiden mezarlığa kadar yürüyen vatandaşlar, ellerinde bayraklarla terör örgütünü lanetleyen sloganlar attı.
     Şehit babası Nadir Gey, oğlunu yaklaşık 4 aydır görmediğini belirterek, ''En son dağıtım iznine geldiğinde gördüm ama hemen her gün telefonla konuşuyorduk. 4 oğlum vardı. Bu sonuncusuydu. 7 aylık askerken terör örgütü tarafından döşenen mayınlara basarak hayatını kaybetti. 9 çocuğumdan birini vatana feda ettim'' diye konuştu.
     Şehit erin cenazesi, Manisa İl Müftüsü Namık Hisar'ın kıldırdığı namazın ardından, Alaşehir Asri Mezarlığında bulunan şehitlikte toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:50

İLGİLİ HABERLER