Medya
  • 12.7.2018 22:24

Solcu Yazar Nihat Genç, Kılıçdaroğlu'nun 'Kediciklerini' yazdı!..

Kediciklere operasyon yapılırken nereye saklandılar

Nihat Genç yazdı...

Adnan Oktar'ın kedicikleri operasyonla alınınca gözlerim CHP'li Mahmut Tanal'ı aradı. Çoktan kediciklere baskın yapılan kapılarında kendini yerlere atmalı, polise karşı direnmeliydi. Hayırdır, kedicikler'in FETÖ'nün Zaman Gazetesi kadar hatırları, hakları yok mu?

mahmut tanal ile ilgili görsel sonucu

Mahmut Tanal, Bülent Tezcan kediciklere operasyon yapılırken nereye saklandılar?

mahmut tanal ile ilgili görsel sonucu

Kedicikler sağlık muayenesine getirilince makyajları akmış, durum anlaşılmıştı.

Ä°lgili resim

Makyaj yapma fırsatı bulamayan kediciklerin yüzlerine iyice bakınca gerçekler ortaya çıktı.

mahmut tanal ile ilgili görsel sonucu

Yahu ne görüyorum; kedicikler'in biri Bülent Tezcan, diğeri Mahmut Tanal, bir diğeri tıpatıp Engin Atay'a benziyordu.

Ä°lgili resim

Sağlık kurulu önünde toplanmış halk, kediciklerin makyajsız hallerini görünce “.ötüme kaşla göz yapsam bunlardan güzel olur” diye laf attı, gerçekten, seçim sonrası Kılıçdaroğlu'nun kediciklerinin Atatürk makyajı akmış, kaş göz yapılan .ötten olmuşlardı.

Adnan Hoca'nın raporu varmış, şizofrenmiş.

Adam içeri alınınca sallamak kolay, CHP'nin şizofren raporu nerede, yiyorsa söyle.

Şizofren hastalarını iyileştirmek zordur, çünkü uzun süre kullanılan ilaçlar etkisini yitirir, “parti içi hesaplaşma”, “kurultay” gibi ilaçlar etkisini yitirdi hatta toksit (zehir) hale gelmiştir.

Kedicikler niye ekranda iki de bir Flash TV gibi oyun havaları, erik dalı gevrektir çalıp oynuyorlardı, bir depresyon sürecidir, aşırı sevinç aşırı iyi görünme hali, manik (mani) denilir, seçim sonrası CHP'nin aşırı keyifli hali ağır bir semptom yaşadığını gösteriyor.

CHP BİR TABELA PARTİSİNE DÖNÜŞECEKTİR

Kılıçdaroğlu'nun kediciklerine ameliyatla cumhuriyet ekmenin anlamı yok, CHP'nin PKK damarını keselim, yok FETÖ damarını keselim, bu kesmeyle olacak iş değil, koltuklarına yapışmışlar, gen tedavisiyle kuruluş ayarlarına döndürmek imkansız, beyin felç olmuş ve seçimden sonra milyonlarca seçmen de ölmüştür. Mahalli seçimlerde Beşiktaş ve Çankaya gibi kalelerini dahi koruyabilecekleri şüphelidir.

Çünkü bu gen tedavisini ciddi ciddi AKP düşünüyor, Çankaya ve Beşiktaş gibi yerlerde "kemalist görünümlü" adaylar çıkartmayı düşünmeye başladı bile.

Sorun şudur, CHP'lilerin halüsinasyon ve hezeyana neden bu kadar yatkın oldukları?

Hezeyan yaşayan hastalar, yaşları 60'ı geçmişse fazla yaşayamaz, Beşiktaş ve Çankaya'yı dahi alamadığını gören son umut hastalar da ölecek, CHP bir tabela partisine dönüşecektir.

Cumhuriyet Gazetesi ve Halk TV'nin bazı medyum yazarları seçim öncesi bu hezeyanları, halüsinasyonları bolca yaşadı, nedir halüsinasyon, sesler duymak işaretler, ilahi mesajlar resimler görmek.

Malumunuz, ilahi işaretler üç hak dinimizde de dağlarda görülmüştür, Hazreti İsa, Tabor dağında Musa'yla görüştü. Musa'ya on emir de Tur Dağı'nda inmiştir. Hz. Muhammed'e de ilahi emirler dağda gelmiştir.

Seçim öncesi Cumhuriyet ve Halk TV'nin bazı programcı ve yazarlarına da ilahi emirler, dağdan (kandilden) gelmiştir, ilahi mesajı aldılar ve halüsinasyon ve hezeyanlarını ekranlardan halkın üstüne boca ettiler.

Seçim gecesi tam Adnan Hoca'nın kedicikleri gibi erik dalı gevrektir çalıp oynayacaklardı, ki ilahi emir dağdan değil, şeytandan gelmiş.

CHP için artık söylenecek tek laf: Ölmüş ağlayanı yok.

Öyle derin bir ölmüş ağlayanı yok hali ki, CHP'nin başına gelenleri yazıp çizecek tek bir yazarı kalmadı.

Sorumlu bir yazar olarak bizler yine de şizofren hastaları anlasın anlamasın, CHP için teşhisimizi koyalım, reçetimizi yazalım.

Otuz-kırk yıl önce organ nakli ameliyatlarından önce, doktorlar için ölüm kararı almak basitti, nabız durdu, kalp atışı yok, o halde, öldü, denilirdi.

Şimdi nabız ve kalp atışının durması kafi değil, başımıza bir de "beyin ölümü"çıkarttılar.

"Beyin ölümü" kavramıyla hayatımıza bir de "fiş" çıktı, fişe takıldı, fişi çekildi.

CHP'nin beyin ölümü çoktan gerçekleşti ve bizler CHP'nin fişini çekeli yıllar oluyor.

Ancak fişe takılı hastanın uzun zamandır yeni bir ailesi var, Erdoğan Toprak, Tekin Bingöl, Canan Kaftancıoğlu, Engin Atay, Bülent Tezcan, Tuncay Özkan, vs. vs. Hastanın fişini çekemiyorlar, çünkü fişi çektiklerinde kendilerinin de beyin ölümü gerçekleşecek.

Güncellenme Tarihi : 14.7.2018 22:50

İLGİLİ HABERLER