Medya
  • 12.7.2018 12:01

Ücretsiz Görüntülü Sohbet Uygulaması Azar

Dünya’nın 190 fazla ülkesinde kullanılan ve 30 milyondan fazla kullanıcısı olan ücretsiz görüntülü sohbet uygulaması Azar, Türkiye’de en fazla kullanılan videolu chat programıdır.

Her ülkeden yeni insanlarla tanışabileceğiniz Azar uygulaması ile istediğiniz cinsiyet ve bölge tercihini yaparak keyifli sohbetler yaşayabilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz!

36 milyarın üzerinde eşleşme ve 100 milyonun üzerinde indirilme sayısı ile aktif üyesi oldukça fazla olan Azar sohbet uygulamasını App ve Google Play store mağazalarından ücretsiz bir biçimde indirebilir ve hemen görüntülü sohbet yapmaya başlayabilirsiniz.

Azar Uygulamasının Özelliklerini Keşfedin!

20’e yakın dilde metin ve ses çevirisi özelliği olan, sohbet ettiğiniz kullanıcıları arkadaş olarak ekleyebileceğiniz, 5 saniyenin altında hızlı bir şekilde başka bir kullanıcıyla eşleşebileceğiniz Azar görüntülü sohbet programı, ilgi alanlarınıza göre yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı da sunmaktadır. Bölge ve cinsiyet tercihi ile diğer görüntülü sohbet programlarından ayrışan Azar, İOS ve Android işletim sistemi olan tüm cihazlarda kullanılabilmektedir.

Yeni çıkan bir özelliği olan ve desktopta da artık kullanılabilen Azar, azar-web.com sitesi üzerinden rahatlıkla erişilebilir ve gerekli erişim izinleri verildikten sonra zaman kaybetmeden görüntülü sohbete başlayabilirsiniz.

Azar.chat programının birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlar;

Kostüm ve çıkartmalar,

Filtre ve çerçeve gibi video efektleri,

Azar-web.com içerisindeki Gece modu özelliği,

Rahatsız eden kişilerin kolayca engellenebilmesi,

Instagram ile entegre olunabilmesi ve fotoğraflarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz,

Değerli taşlar ile premium özelliklere sahip olma.

Azar Uygulamasını İndirmek Çok Kolay!

İOS ve Android uygulama mağazaları olan App Store ve Google Play store’dan ücretsiz ve hızlı bir şekilde indirebileceğiniz Azar sohbet programı, toplamda 57.13 MB’lık bir dosya boyutu ile gelişmiş özelliklerine sahip olmasına rağmen cihazlarınızda oldukça az bir yer kaplamaktadır.

Gmail ve Facebook hesaplarınızla da kolayca bağlantı kurarak üye olabileceğiniz Azar, uygulama mağazaları içerisinde 1 milyondan fazla kişi tarafından oylanmış ve 5 üzerinden 4.2 puana sahip olmuştur.

Basit Bir Arayüzü İle Kullanıcı Deneyimi Oldukça İyi Olan Azar!

Desktop, mobil veya tablet cihazlarınızda kolay bir arayüzüyle kullanabileceğiniz Azar, kullanıcı deneyimi olarak oldukça iyi bir görüntülü sohbet programı olmuştur. Mikrofon, konum ve kamera erişimi verildikten sonra görüntülü sohbete başlayabileceğiniz Azar uygulaması ile 29 farklı bölgeden ister kız ister erkek ya da her iki cinsiyetten insanlarla birlikte hızlı bir şekilde tanışabilirsiniz!

Üye olduktan sonra hemen profil fotoğrafınızı değiştirebileceğiniz, aldığınız bildirimleri açık tutup veya  kapatabileceğiniz, sizi taciz eden veya gönderdiği içeriklerle rahatsız eden kullanıcıları engelleyebileceğiniz, görüşme geçmişinizi silebileceğiniz özellikleri olan Azar, size bir kimlik id’si tanımlayarak kolayca arkadaşlarınızın sizi bulmasını sağlamaktadır.

Azar görüntülü sohbet uygulamasını açtıktan sonra sohbet yapmak ve yeni insanlarla görüntülü konuşmak için keşfet sekmesini tıklamamız ve ekranı sola kaydırmamız gerekiyor. Birkaç saniye içerisinde birçok ülkeden farklı insanlarla tanışma imkanına kavuşabilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 12.7.2018 12:07

İLGİLİ HABERLER