Yaşam
  • 23.9.2013 12:36

Sosyetik güzel anne oluyor!..

Mermerci, her fırsatta çocukları çok sevdiğini söylüyordu.

SOSYETENİN gözde bekârlarından Derin Mermerci, aradığı mutluluğu televizyoncu Cem Aydın da buldu. 6 aydır Aydın ile seviyeli bir beraberlik yaşayan Mermerci, geçtiğimiz günlerde evlilik kararı alarak büyük bir sürpriz yapmıştı. 26 Eylül tarihinde nikâh masasına oturacak olan Derin Mermerci'nin bu ani kararında en önemli etkenin annelik isteği olduğu
öğrenildi.

ÇOCUKLARI çok seven ve her fırsatta anne olmak istediğini dile getiren Mermerci, ablaları Tansa Mermerci Ekşioğlu ile Yosun Reza'nın çocuklarına tutkuyla bağlı. Ancak Mermerci'nin, artık kendi çocuklarını sevmek istediği sosyetede kulaktan kulağa konuşuluyor. İlk evliliğinden iki çocuğu bulunan 44 yaşındaki Cem Aydın'ın da sevgilisinin bu özlemini gidermek için evlilik kararını hızlandırdı.

Derin Mermerci, nişanlısı Cem Aydın ve çocuklarıyla düğün alışverişine çıktı. 26 Eylül'de evlenecek olan Mermerci ile Aydın'ın alışverişi 4 saat sürdü. Mermerci, çocukların isteği üzerine oyuncakçı mağazasından birçok oyuncak aldı. Aydın, düğünün aile arasında olacağını söyledi. 

 

Acunn

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:47

İLGİLİ HABERLER