Medya
  • 13.3.2014 17:52

Spor Bakanı'na ikinci protesto

Daha önceki bir kabulde sohbet için çağırılan basın mensupları; Bakan Danışmanı ve güvenlik müdürü tarafından yapılan davranışlar nedeniyle bu teklifi reddetmiş ve Bakanın sohbet teklifini geri çevirmişlerdi.

Aynı tutum bugün tekrar yaşandı. Bakan Akif Çağatay Kılıç'ın basın danışmanı asistanı ile gazetecilere, ödül töreninin ardından Bakan sizlerle sohbet edecek diyerek bilgi verdi. Ancak daha önce yaşananlardan dolayı hakaret edilen basın mensuplarından özür dahi dilenmemişti.
Bu gelişmenin ardından Bakanın kamera dahi kabul etmeyeceği tekrar söylenince bazı gazeteciler katılırken diğer gazeteciler ise Bakanı tekrar protesto ederek bu teklifi reddettiler ve bakanlıktan ayrıldılar.

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, mail ile katılacağı belirtilen programa bakanlık yetkililerinin katılamayacağını söylemesinin ardından kısa bir süre sonra programa katılması basın mensuplarının kafasını karıştırdı.

Programın tamamlanmasının ardından bir başka kriz ise Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, Çad Spor Bakanı kabulüne İlk olarak TRT ve AA'nın programı takip edeceğinin açıklanmasının ardından kısa bir süre son tüm medya mensuplarının kabule alınacağı belirtildi. Bakanlık katına çıkan medya mensuplarına bakanlık çalışanları tarafından sergilenen tutum ise, basın mensuplarını çileden çıkardı. Basın mensuplarına protokole koridorda hiçbir şekilde görünmemeleri gerektiği uyarısını yapan bakanlık çalışanları daha sonra kabulün gerçekleştiği salona güvenlik şeridi çekmek isteyince basın mensupları toplantı salonunu terk etti.

Ercan ATA, Ankara-DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:56

İLGİLİ HABERLER