Medya
  • 19.2.2005 00:06

STAR'DAN AYRILIP KANAL D'YE GEÇEN TATLISES MEDYATAVA'YA KONUŞTU : FATİH ALTAYLI İLE ATIŞIRIZ AMA BİRBİRİMİZİ SEVERİZ

 İbo Show'un Star'dan ayrılmasını adım adım takip eden Medyatava'ya, İbrahim Tatlıses çok özel açıklamalar yaptı. Fatih Altaylı için ne dedi, Star'la niye ipler koptu, hangi siyasetçileri programa çıkaracaktı. İşte Tatlıses'in açıklamaları...


Star yönetimiyle iki-üç konuda anlaşamadık. İlki Merinos'un sponsorluğuyla ilgiliydi. Ben paranın yarısını istedim, ancak kanalla bu konuda anlaşmazlığa düştük. İkincisi ise programın tekrarlarıyla ilgiliydi. Ben tekrraların yazın yayınlanmasını istedim ancak onlar perşembe günlerine tekrar koydular. Sağolsunlar geçen hafta bundan vazgeçtiler. Ayrıca ben siyasileri getirmek istedim programa. Süleyman Demirel'le konuştum, programa Demirel'le başlayacaktım, kabul etti ancak ayağı kırık olduğu için bir ay sonraya erteledik. Mesut Yılmaz'ı da konuk alacaktım. Star yönetimi çok sıcak bakmadı siyasi isimlere, benim de tadım kaçtı. Oysa ben programı daha büyütmek istiyordum.

Bu arada Kanal D 'den teklif geldi. Oturduk konuştuk, iş bitti. Parada ve programın içeriğinde anlaştık, her konuda mutabık kaldık ve el sıkıştık.

Fatih Altaylı benim şarkılarımı dinler, beni sever. Arada tartışırız ama biz onunla gönülden bağlıyızdır. Benim Kanal D'ye geçmemi isteyen isimlerin içinde o da vardır.

Madem Star yönetimi programın kalitesinin düştüğünü söylüyor neden iki gündr tanıtımlarını dönüyorlar hala. Orası devletin kanalı değil, devletin el koyduğu bir kanal, yarın yine özel bir şirketin olacak. Ancak Star yönetimiyle aramızda hiçbir kırgınlık yok. Fethi Çalık Bey'le birbirimizi anladığımızı düşünüyorum.

Bu pazar Star'da yayınlanmayacak program ancak herşey de tam olarak netleşmiş değil. Kanal D ile anlaştık ama henüz imza atmış değiliz.MEDYATAVA

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:07

İLGİLİ HABERLER