Gündem
  • 26.5.2019 22:20

Tayyip Erdoğan . Artık bu ülkede kimse darbe yapamaz

Yassıada'ya giderek incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kimse bu ülkede darbe yapamaz, bütün mesele bizim güç kazanmamızdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' olarak yeniden düzenlenen Yassıada’da incelemeler yaptı.

Yapılan incelemelerin ardından Erdoğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erdoğan, "Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak 14 Aralık 2015 de adını koyduğumuz bu adanın yıl sonu itibariyle açılışını yapacağız. Sivriada'da amfi tiyatro yapabilirsek burası süper bir şey olur. Sivriada'yı da cazibe merkezi haline getirebileceğimize inanıyorum. Kimse bu ülkede darbe yapamaz. Bütün mesele bizim güç kazanmamızdır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütleriyle diz çöktüremeyenler aynı oyunu ekonomi üzerinden oynuyorlar..Cumhurbaşkanı Erdoğan, mahalle başkanlarıyla iftar programında konuştu. Erdoğan, "Bugün ülkemizin önünde çok önemli sınamalar var. Terör örgütleriyle diz çöktüremeyenler aynı oyunu ekonomi üzerinden oynuyorlar. Ekonomimizi yaptırım tehditleriyle yıpratmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütleriyle diz çöktüremeyenler aynı oyunu ekonomi üzerinden oynuyorlar

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul mahalle başkanlarının katılımıyla düzenlenen iftar programında katıldı.

 

"YASSIADA İDAMLA ANILMAYACAK"

Erdoğan, "Bugün buraya Yassı Ada'dan geldim. Yani Yaslı Ada. Orada Adnan Menderes ve iki arkadaşı idam edildi. Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın aralık ayında açılışını yapacağız. Burada Uluslarası toplantılar yapacağız. Yaslı Ada idam ile anılmayacak. Demokrasi ve özgürlüklerle anılacak. Bir başbakan ve iki bakanın idam edildiğini de müzede ve yayınlarla anlatacağız. Bu CHP zihniyetinin ne olduğunu anlasınlar.

Terör örgütleriyle bize diz çöktüremeyenler aynı oyunu ekonomi üzerinde oynuyor. Yaptırım ve tehditleriyle yıpratmaya çalışıyorlar. Önümüze çıkartılan siyasi ve ekonomik sıkıntıların katbekat fazlası, bize bu sorunları çıkaranların başında var. En büyük hesap sahibi unutmayın Allah'tır. Biz çalışacağız. Elimizden geleni yapacağız. Gerisini rabbimize bırakacağız." dedi.

Güncellenme Tarihi : 26.5.2019 22:30

İLGİLİ HABERLER