Spor
  • 6.1.2015 11:45

TFF’nin yabancı kuralına Hasan Şaş'tan ilginç yorum

Hasan Şaş, NTV Spor canlı yayınında TFF'nin yeni yabancı oyuncu kararını değerlendirdi. Şaş "Yerli oyuncuların gerçek değeri ortaya çıkacak. Sözleşme imzalayan oyuncular kurtardı bu işten ama bundan sonra imza atacak oyuncular o paraları göremeyecekler" dedi.

Hasan Şaş alınan bu kararın yerli oyuncuların gerçek değerini ortaya çıkaracağını, bundan sonra kimsenin 2 milyon Euro'luk bir oyuncuya 10 milyon Euro vermek istemeyeceğini söyledi.
Şaş, "Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi kontrat imzalamış oyuncular kurtardı bu işten. Ama bundan sonra imza atacak oyuncular o paraları göremeyecekler" diye konuştu.

Beşiktaş’a çok yazık olduğunu ifade eden Hasan Şaş "Şu anda karman çorman bir durum var. Bir defa Beşiktaş'a çok yazık oldu. Yabancı oyuncu planlamasını en iyi yapan kulüp Beşiktaş'tı. Şu anda istediği davayı açabilir” şeklinde konuştu.

Hasan Şaş “14 yabancı bana çok fazla geldi. Herkesin konuştuğu 8 yabancı olmasıydı. Kulüpler sıfır borçla bu transferleri yapacak. Bu durumda kimse transfer yapamaz, çünkü herkesin borcu var. Bu durum sıkıntı yaratacaktır. Menajerler 14 yabancı oyuncuyu getirip götürürken çok para kazanacaktı” dedi.

ERKAN ZENGİN İÇİN 11 MİLYON EURO İSTEMİŞLER

Hasan Şaş yardımcı antrenörken Erkan Zengin’i istediklerini ve Eskişehirspor’un 11 milyon Euro istediğini söylerken “Artık böyle bir rakam telafuz edilmeyecek. Herkesin değeri ortaya çıkacak .Artık Tarık Çamdal transfer edilirken 4.5 milyon Euro verilmeyecek. Onu yabancı oyuncunun gelmesiyle sıkıştıracaklar. 2 milyonluk oyuncuya kimse 10 milyon Euro isteyemeyecek” dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:05

İLGİLİ HABERLER