Spor
  • 23.8.2009 03:54

TRABZON'DA REVİZYON...

BİR hafta içinde Diyarbakırspor ve Toulouse yenilgileriyle sarsılan Trabzonspor’da, Manisaspor maçı öncesi herkes diken üstünde. Teknik Direktör Hugo Broos kadroda revizyona gitmeye hazırlanırken, oyuncularını da zorlu deplasman sınavına motive etmek için yoğun çaba harcıyor.
Belçikalı çalıştırıcı basına ve taraftara kapalı yapılan antrenmanlarda futbolcularını Toulouse maçında yaptıkları hatalar nedeniyle sert bir şekilde uyarırken, özellikle savunmadaki açıkla üzerinde durdu. Broos’un, hücum oyuncularına ise, “Yakaladığınız pozisyonları atamazsanız böyle pişman oluruz” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.
Bu arada Broos’un, teknik heyetiyle birlikte bir durum değerlendirmesi yaptığı ve bu toplantıdan futbolculara güven kararı çıktığı da ifade edildi.
Bordo mavili ekipte bu akşamki maç öncesi kadroda Alanzinho ve Gabric değişikliğiyle mini bir revizyona gidecek olan Broos’un futbolcularına, “Bazılarınız giydikleri formayı garanti sanıyor. Ama bu böyle değil. Her an, herkesi oynatabilirim” diyerek değişiklik sinyallerini verdiği belirtildi. Bordo mavili yönetimin kısa zamanda toplanacağı ve bir durum değerlendirmesi yapacağı öne sürüldü.
Toulouse maçında sağ açık oynayan Serkan Balcı’nın sergilediği performans ise alkış topladı. Takımın en mücadeleci ismi olarak öne çıkan Serkan’ın, Yattara’nın iyileşmesinden sonra da bu mevki için iyi bir alternatif olması teselli oldu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER