Spor
  • 5.7.2009 02:15

VALENCIA'NIN YILDIZI'NDAN FENER'E YEŞİL IŞIK!..

Daum'un alınmasını istediği Fernando Morientes şartların oluşması halinde Sarı-Lacivertli formayı giyebileceğini söyleyerek yeşil ışık yaktı...

Bonservisi elinde olan 33 yaşındaki yıldız, “Bana olan ilgi gurur verici. İstenmek güzel bir şey. Ama gelecek adına bir karar vermiş değilim” dedi...

Sarı-Lacivertli takımda Christoph Daum'un transferini istediği Valencialı Fernando Morientes, Fenerbahçe'ye gelebileceğini söyledi. Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiği haberlerini İspanyol medyasından ve menajerinden öğrenen ve buna sevinen 33 yaşındaki yıldız, şartların oluşması halinde Sarı-Lacivertli formayı giyebileceğini söyleyerek transferine de yeşil ışık yaktı.

MENAJERİ DE OLUMLU KONUŞTU

Morientes, İspanyol basınına “Bana olan ilgi gurur verici. İstenmek güzel bir şey. Gelecek adına bir karar vermedim. Valencia'da kalmayı isterdim ama şartlar uygun değil. Profesyonel bir oyuncuyum. Şartların uygun olması halinde Türkiye'ye de gidebilirim" ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncunun menajeri Gines Carvaja'nın da kendisiyle temas kuran Sarı-Lacivertli yöneticilere “Morientes'e birkaç ülkeden teklifler var. Ancak kendisi gelecek için nihai bir karar vermiş değil. Gerektiğinde sizinle de görüşmeler yapabiliriz” dediği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:26

İLGİLİ HABERLER