Sağlık
  • 5.4.2017 02:06

Vit plus iyot damlası fiyatı ne kadar? Zararları nelerdir?

Yapılan araştırmalar sonucu Türkiye de yaşayan her yüz kandından seksen dokuzu iyot eksikliği mücadelesi veriyor. İyot eksikliği çok önemsenmese de aslında çok ciddi bir problemdir. Birçok kadının verdiği bu mücadele aslında çok ciddi sorunların habercisi oluyor. İyot eksikliği yüzünden; hızlı kilo alımı ve verememe, hormon dengesizliği, sinir ve stres, troid bezlerinin eksik çıkarması gibi sorunları çıkaracaktır. Bu yüzden önlem alınması ve zamanında müdahale edilmesi önemlidir. Ayrıca hormon sorunu tedavi ve doğu yöntemler ile geçmeyecek bir hastalık değildir. Fakat bu doğru yöntemleri bilmek ve bu doğrultuda hareket etmek gerekiyor. Bu alanda son yıllarda oldukça etkili bir ürün olan iyot damla birçok bayanın kurtarıcı meleği olmuş durumdadır. İyot damlası kullanan birçok bayan vücudunda bulunan iyot eksikliğini gidermekte ve kadınlar için etkili çözümler bulmaktadır. Bu konu hakkında merak ettiğiniz her detayı yazımızın kalanında bulabilirsiniz.

İyot Damla ile Zayıflama

Kadınların çoğunda bulunan iyot eksikliğini gidermesi ile ön plana çıkan bu ürün etkisini kanıtlaması ile ön plana çıkıyor. Uzun yıllardır var olan ve birçok bayan tarafından kullanılarak iyot eksikliğini gideren bu ürün hem yurt içinde hem de yurtdışında kullanılması ile bilinmektedir. Özellikle son dönemde kullanıcıları tarafından önerilen ve bolca tavsiye edilen bu ürün sadece iyot eksikliğini gidermesi ile bilinmiyor. İyot eksikliğinin yanı sıra;

Kilo vermeye destek oluyor

Kan dolaşımını hızlandırıyor

Hormon değerlerinin normale gelmesine yardım sağlıyor

Sinir sisteminde yaşanılan sorunları gideriyor

Metabolizmayı hızlandırıyor

Sindirim sistemini düzenliyor

Sizinde anlayacağı üzere oldukça etkili olan bu ürün kullanıcılarından da tam not alarak herkesi memnun etmeyi başarmıştır. Ürün hakkında daha detaylı bilgi ve kullanıcı yorumları için internet sayfasına bakabilirsiniz. iyot damla yorumlar bakımından oldukça faydalı bir üründür. Kullanıcı yorumlarının olumlu yönde olması ürünün işe yaradığını göstermektedir. Ürünü birçok yerden almanız mümkündür. Fakat ürünün eczanelerde satılması ürünün ne denli önemli olduğunun bir nevi kanıtı olmaktadır. Ürünü ayrıca internetten resmi satış sitesinden bulmanız mümkündür. Bunun yanı sıra ürünü aktarlardan da temin edebilirsiniz. Bir diğer satış adresi ise sosyal medyada satış temsilcileri bulunuyor bu satış temsilcilerini bularak da ürünü almanız mümkün olmaktadır. Ürün genel olarak iyot eksikliği ve kilo verdirmesi ile bilinse de birçok sorunu da beraberinde gideriyor. Kullanımı da oldukça kolaydır. Bir su bardağı suya birkaç damla ürünü damlatmanız yeterli olacaktır. Üretici firmanın tavsiyesi günde iki kere kulanım en doğru doz olduğudur. Ürün birçok uzman hekim tarafından da onay almış ve hastalarına önerilmiş bir ürün olması ile de ön plana çıkıyor. Ayrıca sadece iyot eksikliği sorunu yaşayanlar kullanmıyor iyot eksikliği sorunu olmayanlarda bu ürünü kullanarak kilo verebilir ve sorunlarını giderebilirler.

 

Güncellenme Tarihi : 5.4.2017 02:07

İLGİLİ HABERLER