23 Nisan kutlu olsun...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 93. yılı dolayısıyla Meclis'teki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.
Törene, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, BDP Muş Milletvekili, TBMM İdare Amiri Sırrı Sakık, Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve TBMM idari personeli katıldı.
BU 23 NİSAN ’İLKLERİYLE’ GELDİ
23 Nisan dolayısıyla TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in vereceği resepsiyon, komutanlarla BDP milletvekillerini ilk kez biraraya getirecek.
TBMM Başkanı Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın Meclis’te bir resepsiyon verecek. Resepsiyonda komutanlarla BDP milletvekillerinin ilk kez birararaya gelecek. Resepsiyona, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanlarının tam kadro katılması beklenirken, geçen yıl tutuklu milletvekilleri nedeniyle resepsiyonu boykot eden BDP’li vekiller de bu yılki resepsiyona katılacak.
STADYUM KUTLAMASI YOK
Milli Bayram Kutlama Yönetmeliği uyarınca, bu yıl ilk kez stadyumda gösteri, protokol konuşması da yapılmayacak. Bunun yerine mesaj yayınlayacak.Ankara’da bayram kutlamaları bugün gösteri merkezi Arena’da ve Gençlik Parkı’nda yapılacak.
Google’dan ’23 Nisan’ Doodle’ı
Google, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutmadı. Google 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hazırladığı özel doodle logosu ile kutladı.