AK PARTİ'DEN ÇANKAYA BELEDİYESİ'NE TALİP OLAN NİL DEMİRKAZIK KAPI KAPI DOLAŞMAYA BAŞLADI
ANKARA/Adaylık için Başbakan Erdoğan'dan icazet aldığını iddia eden Nil Demirkazık, kapı kapı dolaşıp oy istemeye başladı.Önüne geleni durdurup yapacaklarını anlatan Demirkazık, "İlk icraat olarak Çankaya için '3 Ç' formülünü devreye sokacağım.Yani Çankaya’yı 'çöpten, çamurdan ve çukurdan' kurtaracağım" dedi.
İŞTE DEMİRKAZIĞIN AĞZINDAN İCRAATLARI..
NEDEN ÇANKAYA ?
864 rakımlı Çankaya sahipsiz.Mevcut Belediye Başkanı görevlerini layıkıyla yerine getiremiyor.CHP li Başkan Haydar Yılmaz Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Çankaya’yı köy haline dönüştürdü.Tam bir köylü zihniyetiyle yönetilen ve son yerel seçimlerden beri hiçbir hizmet getirilmeyen Çankaya böyle başarısız bir yönetime layık değildir.Görünen o ki sosyal demokrat partiler belediyeciliği becerememektedirler.Çankaya halkından ve parti tabanından gelen istek, dilek ve talepler doğrultusunda Çankaya Belediye Başkanlığına adaylığımı koydum.Geçtiğimiz günlerde seçim kampanyamı, Çankaya Belediye binası önüne siyah çelenk koyarak ve belediye başkanını protesto ederek, başlattım.Bu güne kadar ev ev , kapı kapı, dükkan dükkan dolaşıp Çankaya halkının ve esnafının şikayetlerini, taleplerini dinledim.Bütün Çankaya halkı CHP li belediye başkanından son derece şikayetçi.Yol, su, imar, temizlik , kısacası belediyecilikle ilgili yığınla şikayet aldım, her geçen günde almaya devam ediyorum.Bu şikayetlerin üstesinden gelecek tek kişi benim.Önce Allah’ıma sonra kendime güvenerek bu yola çıktım ve çok İDDİALIYIM:Pırıl pırıl, tertemiz bir Çankaya için tüm ekibimle ve tüm projelerimle seferber olacağım.Sloganım HER ŞEY ÇANKAYA İÇİN !
Ankara’nın diğer bütün ilçeleri sonradan çok büyük bir ilerleme kaydetmişler ve hepsi de Çankaya’yı Belediyecilik olarak kat kat geride bırakmışlardır.Bütün bunların sonucunda görünen odur ki CHP Ankara’dan bir tane bile belediye meclis üyesi çıkartamayacaktır.
Biliyorsunuz Sayın Genel Başkanım, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler konusunda gereken açıklamalarda bulundu ve adayların belirlenmesi için kriterlerini ortaya koydu ve dört aşamadan oluşacak bir sistemle adayların belirleneceğini vurguladı.Bende aday adaylığımı kendisine ilettim ve Sayın Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan’dan icazet aldım.
Şimdiye kadar halkımızdan , özellikle Çankaya seçmeninden çok olumlu tepkiler aldım.Hatta seçimlerde AK Partiye oy vermeyen seçmen bile benim Çankaya Belediye Başkanı Adayı olduğum takdirde oylarını hiç düşünmeden bana vererek beni sonuna kadar destekleyeceklerini söylüyorlar.Şu cümle çok ilginç: “Elimiz kırılsa bile AKP ye oy vermeyiz ama eğer seni aday yaparlarsa söz veriyoruz hepimiz sana oy vereceğiz ”.
NELER YAPACAĞIM ?
Eğer Çankaya Belediye Başkanı olursam öncelikle iki Çankaya’yı ortadan kaldırıp “tek Çankaya” olması için gecemi gündüzüme katıp var gücümle çalışacağım.Burada Türkiye kamuoyunun önünde, tüm Çankayalılara namus ve şeref sözü veriyorum.
İlk icraat olarak Çankaya için “3 Ç ” formülünü devreye sokacağım.Yani Çankaya’yı “çöpten, çamurdan ve çukurdan ” kurtaracağım.
“Çağdaş Çankaya” için seferberlik ilan edip “Çankaya Yasası” nın çıkartılması için efor harcayacağım.
Türkiye’nin en büyük ilçesi ve Ankara’nın merkezi olan Çankaya’da “İlçeler Birliği” kuracağım.
“Çankaya Dönüşüm ve Gelişim Projeleri ”ni uygulamaya koyacağım.
Çankaya’yı kültürün ve sanatın beşiği yapacağım.Sokakları anıtlarla donatacağım.
95 Büyükelçiliğin yer aldığı Çankaya’da uluslar arası düzeyde sanatsal, kültürel , bilimsel , sosyal ve sportif programları da hayata geçireceğim.
Ayrıca İslam ülkeleri, Türk cumhuriyetleri ve komşu ülkelerden kardeş kentler seçip, onlarla düzenleyeceğim çeşitli etkinliklerle Çankaya’nın adını dünyaya duyuracağım.
Çankaya’nın tüm mahallelerinde “Halk Danış” merkezleri kuracağım.Ayrıca yine her mahallede internet cafeler ve spor merkezleri hizmete açacağım.
Belediye-Üniversite-Sanayii üçgeni içerisinde, işsiz sayısı giderek artan üniversiteli işsizlere iş olanakları sağlayacağım.
Çankaya’yı “Belediye Sağlık Evleri” ile donatacağım.
Türkiye’nin en büyük metropol ilçesi Çankaya’yı modern ve çağdaş kentlerin metropollerinin seviyesine getirmek için var gücümle çalışacağım.Çankaya alt yapısıyla, üst yapısıyla neden bir Paris olmasın?
Ben plan, program ve projelerimle bu yola çıkıyorum.Rakiplerime malzeme olmaması için burada sadece hedeflerimden birkaçını dile getiriyorum.
Avrupa Birliği’ne girmeye hazırlanan Türkiye’nin başkenti Ankara’ya yakışır bir Çankaya yaratmak için yola çıkan Nil Demirkazık’ı tüm Çankaya halkının destekleyeceğini biliyorum ve onlara güveniyorum.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:26