Yaşam
  • 20.11.2016 00:13

Aleyna Tilki'nin konser verdiği kafeye saldırı: 6 yaralı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde genç sanatçı Aleyna Tilki'nin konser verdiği bir kafeye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırı düzenlendi. Olayda sanatçıyı dinlemeye gelen 6 kişi yaralandı.

Saldırıyı 12-13 yaşlarında iki çocuğun yaptığı tespit edildi.

Saldırıda yaralanan 6 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

TWİTTER'DAN PAYLAŞIM YAPTI

Genç şarkıcı olay sonrası Twitter'dan "Biz iyiyiz arkadaşlar" açıklamasında bulundu.

Aleyna Tilki'nin menajeri Melek Sarıgil de Twitter'dan olayla ilgili kısa bir bilgilendirmede bulundu. İşte Aleyna Tilki'nin menajerinin o mesajı;

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını  ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

 

Aleyna Tilkinin konser verdiği kafeye saldırı: 6 yaralı

Aleyna Tilkinin konser verdiği kafeye saldırı: 6 yaralı

Güncellenme Tarihi : 20.11.2016 00:51

İLGİLİ HABERLER