Yaşam
  • 20.11.2016 00:08

Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanında casus avı

Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanında casus avında gelişmeler yaşanıyor

Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanı takipçilerini yine çok mutlu edecek sahnelerle geliyor. Artık obanın liderliğini yapan Ertuğrul, obasını koruyup kollamak için mücadelesine aralıksız devam ediyor. Bu mücadele oba ahalisi tarafından takdirle karşılanıyor. Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanında intikamın peşinde olan genç lider, haçlı ordularının tüm bezdirme çalışmalarına karşılık dimdik ayakta duruyor. Casus avına ise tüm hızıyla devam ediyor. İşte Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi bazı detaylar..Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanında casus avında gelişmeler yaşanıyor

Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanı takipçilerini yine çok mutlu edecek sahnelerle geliyor. Artık obanın liderliğini yapan Ertuğrul, obasını koruyup kollamak için mücadelesine aralıksız devam ediyor. Bu mücadele oba ahalisi tarafından takdirle karşılanıyor. Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanında intikamın peşinde olan genç lider, haçlı ordularının tüm bezdirme çalışmalarına karşılık dimdik ayakta duruyor. Casus avına ise tüm hızıyla devam ediyor. İşte Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi bazı detaylar

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Tarihi dizinin çarşamba günü yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanında Ertuğrul, baskının hesabını soruyor. Sürpriz iki ismin nefes kesen dövüş görüntüleri ise merak uyandırıyor. İşte, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı!

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm öncesi yayınlanan 66. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına toplayacak. Heyecan seviyesi yüksek olan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde yaşanan aksiyon dolu olaylar diziye damgasını vuracak. Yeni bölümde beklenmedik baskının etkisi sürmeye devam etse de Ertuğrul, düşmanlarına gözdağı veriyor. Her şeye rağmen umut yeşerten gelişmelerin olması, onu daha da hırslandırıyor. Düşmanla ortaklık eden haini bulmaya kararlı olan Ertuğrul’un intikam hırsı yüklü sözlerinin yanı sıra dövüş sahnesi de dikkat çekiyor. İşte, Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Osmanlı tarihini ve o dönemde yaşanan en çarpıcı gelişmeleri konu edinen dizinin son bölümünde iki oba arasında tansiyon yine çok yükseldi. Yeni topraklarına yeni kararlarla giden Ertuğrul Bey ve Kayılar, arka arkaya kötü sürprizler yaşadı. Verilen şehitlerin acısını henüz atlatamamışken bir de obaları basılan Kayılar, zor bir sürecin eşiğindeydi. Öte yandan Batuhan’ın baskın anında düşürdüğü hançerin Aliyar’ın elinde olması şüphe uyandırdı. Obanın ekonomisini elinde tutan Simon, ticari savaşı aleni yürütürken, haçlılar için gizliden yürüttüğü savaşta da boş durmuyordu.

 

Güncellenme Tarihi : 20.11.2016 00:09

İLGİLİ HABERLER