Av tüfeği ile rastgele ateş açtı, 8 yaralı
Olay Merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Sevin sokakta 02:30 da meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir aralarında husumet bulunan iki roman aile arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi sonucu taraflardan biri av tüfeğiyle önce karşı tarafa ardından da sokak ortasında rastgele sağa sola ateş açtı. Çıkan saçmalardan Ali.O A.(40) , Ahmet A. (54) Cevat D. (56) Simge D (9) ile Merve B. (16) yerlerinden yaralandı.
Cevat D. ile kızı Simge D'nin olay sırasında 2. kattaki evlerinin balkonunda sahur yaparken saçmaların hedefi oldukları öğrenildi. Merve B. ise kargaşayı merak edip evinin balkonuna çıktığı esnada yaralandığı bildirildi. Yaralılar otomobillerle çeşitli hastanelere götürüldü.
Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cevat D. nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan zanlılar ise kısa sürede polis ekiplerince yakalandı. Olayın olduğu sokak güvenlik şeridiyle kapatılırken polis ekipleri çevrede inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CENGİZ GÜNDÜZ
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:59