Ekonomi
  • 28.7.2018 19:49

Bim Bu Hafta Neler Gelecek? İşte Bim Aktüel Kataloğu

BİM Müşterilerinin merakla beklediği 3 Ağustos 2018 tarihli BİM Aktüel kataloğu yayınlandı. Temmuz ayının bitmesiyle birlikte Ağustos ayının ilk kataloğu olarak öne çıkan bu katalogda birbirinden güzel ürünler çok uygun fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Kataloğa genel olarak bakacak olursak züccaciye ürünleri ön plana çıkıyor diyebiliriz. Bunun yanı sıra bisiklet, termos, vantilatör gibi ürünlerde yine katalogda yer alıyor. Hepsi birbirinden uygun fiyatlara satılan bu ürünlerden 26 jant bisiklet kataloğun ilk sırasına eklenmiş. 26 Jantlı Belderia markalı bu bisiklet yine jant ölçüsü gibi 26 inçlik tamamı çelik kadroya sahip. Bunun yanı sıra 26 inçlikte amortisörlü maşası bulunuyor.

Alüminyum jant, V-Fren sistemi, ön arka ve jantlarda reflektörler, 21 vites gibi özellikleri bulunan bu bisiklet yaz günlerinde uygun fiyatıyla bisiklet severler tarafından tercih edilecek gibi duruyor. Çocuklara hediye olarak da alınabilecek olan bu ürünün fiyatı 299 TL. Ürün 2 yıl boyunca garantili ve fiyat konusunda peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor.

Piccolo Mondi markalı Oyuncak banyo seti de 3 Ağustos 2018 tarihli BİM Aktüelinde ön plana çıkan ürünler arasında. Çocukların çok seveceği bu set +3 yaş için. Kutunun içerisinde gerekli olan banyo gereçleri, banyo havlusu ve 1 adet oyuncak bebek yer alıyor. Yine kutunun içinden çıkan küvetin içerisine su doldurup başlığın yanındaki düğmeye bastığınızda başlıktan su akıyor. Çocuklar için eğlenceli olacak bu oyuncak 75.00 TL’ye satılıyor.

Dijitsu Plus markalı vantilatör ise sıcak yaz günlerinde kurtarıcınız olmaya geliyor. Sessiz motoru sayesinde herhangi bir titreşim ya da dönerken dikkat dağıtan bir ses çıkarmayan bu ürün 3 farklı hız seçeneğiyle geliyor. Yavaş orta ve yüksek hızda çalışabilen Dijitsu Plus markalı vantilatör 40 cm çapa, düşük elektrik tüketimine, 60 Watt güce, 120 dakika zaman ayarına ve aydınlatma lambasına sahip. Fiyatı ise 65.00 TL

Ayrıca A101 aktüel 2 Ağustos 2018 kataloğunda yer alan ürünlere bakacak olursanız, Çok güzel ve fonksiyonel bir telefonun şaşırtacak derecede ucuz fiyata satıldığını göreceksinizdir. Aynı zamanda ALTUS markalı 3 çekmeceli derin dondurucu da uygun fiyatıyla birlikte alıcılara ulaştırılıyor.

 Kaynak  Aktuel Saati

 

Güncellenme Tarihi : 28.7.2018 19:52

İLGİLİ HABERLER