KAYNAK : Haber Vitrini
OSMAN AKIN
BURSA - Bursa'da, 17 gün önce boşandığı 17 yıllık karısını başka erkeklerle ilişkiye girdiği iddiasıyla 17 yerinden bıçaklayarak öldüren sabıkalı koca, ardından kendi boğazını keserek intihara kalkıştı.
Alınan bilgiye göre, yaklaşık 1.5 yıl önce şartlı salıverme yasasından faydalanarak cezaevinden çıkan Ferdi Güneş, ekonomik sebeplerden dolayı anlaşmazlığa düştüğü eşi Kadriye Güneş'ten boşandı. Ferdi Güneş, cezaevinden çıktıktan sonra karton toplayarak geçimini sağlamaya çalışırken, daha sonra 12 yaşındaki kızı Burcu'yu da yanına alarak 15 gün önce İstanbul'a yerleşti. Anne Kadriye Güneş Emine (9) ve Ahmet (7) isimli çocuklarıyla Bursa'da kaldı. Ferdi Güneş, dün gece bayram ziyareti için Bursa'ya geldi. Çocuklarını görmek için geldiği Bursa'da eski eşinin 2 ay önce bıçakla yaraladığı arkadaşı Kadir Tuncer (38) ile yaşadığını öğrenen Ferdi Güneş, çiftin yaşadığı eve gitti. Ferdi Güneş, yanında getirdiği ekmek bıçağıyla Kadriye Güneş'i 17 yerinde bıçaklayarak öldürdü. Güneş, daha sonra aynı bıçakla kendini öldürmek istedi.
Boğazı kesen Ferdi Güneş, evde bulunan büyük tüpü açarak ölümü beklemeye başladı.
Güneş, boşandığı eşinin birlikte yaşadığı sevgilisinin olay yerine gelmesinden sonra çağırdığı ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kadir Tuncer, ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alınırken, Kadriye Güneş'in cesedi otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Ferdi Güneş'in durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:51