KAYNAK : Haber Vitrini
YTP'liler örgütleri ve tabanları olmadığı eleştirisine karşı, Genel Başkanları İsmail Cem'e Almanya dönüşünde, ‘‘Milli Takım’’ karşılaması yapmaya karar verdiler.
YTP'liler liderlerine, Dünya Kupası sonrası A Milli Futbol Takımı'na yapılan coşkulu karşılama töreninin benzerini hazırlamaya çalışıyorlar.
Cem ve Genel Sekreter İstemihan Talay, bugün Almanya'ya gidiyor. Cem, yarın Almanya Başbakanı ve Sosyaldemokrat Parti Lideri Gerhard Schröder ile bir araya gelecek. Cem, İçişleri Bakanı Otto Schily ve eski Dışişleri Bakanı Hans Tietrich Genscher ile de görüşecek. Cem ve Talay, Perşembe günü İstanbul'a dönecek. YTP'liler Cem'i havalimanında yaklaşık 5 bin araçtan oluşacak 20 kilometrelik bir konvoy ile karşılamayı planlanıyor.
Cem'e havalimanından yol boyunca eşlik edecek olan YTP'liler daha sonra Mecidiyeköy'de toplanacaklar. Cem, burada YTP il başkanlığının açılışını yapacak. Cem'in, yaklaşık 20 bin kişi tarafından sevgi gösterileri ile karşılanması hedefleniyor.
(hurriyet)
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:49