Spor
  • 12.10.2020 10:20

Cengiz Ünder hayran bıraktı

Rusya maçına Cengiz Ünder damgası! Herkes bunu konuşuyor...
Rusya ile 1-1 berabere kaldığımız karşılaşmanın ardından herkes Cengiz Ünder'i konuşuyor.
RUSLAR ELİMİZDEN KAÇTI
UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki üçüncü maçında maçında deplasmanda Rusya ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci beraberliğini elde etti.
PUANIMIZ 2 OLDU
Alınan bu sonucun ardından A Milli Takım puanını 2'ye yükseltti ve grupta üçüncü sırada yer aldı. Rusya ise 7 puan ile liderliğini sürdürdü.
İLK GOL SEVİNCİ
A Milli Futbol Takımı, gruptaki üçüncü maçında ilk kez gol sevinci yaşadı. Grupta oynadığı ilk iki maçta gol sevinci yaşayamayan ay-yıldızlı ekip, ilk golünü Rusya deplasmanında attı.
CENGİZ OYUNU DEĞİŞTİRDİ
Rusya deplasmanında ilk yarıda çok etkisiz bir görüntü sergileyen A Milli Takım, ikinci yarıda Cengiz Ünder'in oyuna girmesiyle bambaşka bir oyun ortaya koydu.
DİREKLERE TAKILDI
İkinci yarının başında Efecan Karaca'nın yerine oyuna giren Cengiz Ünder'in katkısıyla üst üste pozisyonlara giren ay-yıldızlı ekip, direklere takıldı.
TAM NOT ALDI
Rusya maçının ardından açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, Türkiye'ye 3 puanla dönmeyi çok istediklerini ancak galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.MAÇ SONU SÖZLERİ
"Sonradan oyuna girdiğim için, katkı sağladığım için mutluyum. 3 puanı elden kaçırdık. İkinci yarı 3 dakikada bir pozisyona girdik. Zeki'nin yüzde yüzlük bir pozisyonu vardı, olmadı. Ülkemize 3 puanla dönmeyi çok istedik. Olsun, kaybetmemek de önemliydi. Önümüzde Sırbistan maçı var. O maçı mutlaka kazanmak istiyoruz."

Güncellenme Tarihi : 12.10.2020 10:32

İLGİLİ HABERLER