Gündem
  • 25.10.2008 02:17

CHP'DEN ÇANKAYA İÇİN SÜRPRİZ İSİM!..

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün torunu, eski Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan'ın CHP'nin Çankaya Belediye Başkan adayı olduğu ifade ediliyor.
CHP kulislerinde uzun süredir Genel Başkan Deniz Baykal'ın Çankaya için simge niteliğinde kadın aday üzerinde düşündüğü konuşuluyordu. Son dönemde Bilgehan ismi açık açık dillendirilmeye başlandı. AK Parti'nin Çankaya için yüklenmesi de İnönü'nün torununun Çankaya'da öne çıkmasında etkili oldu.
AK Parti de kadın aday arıyor
CHP kulislerinde, AK Parti'nin de Çankaya ve İzmir'de kadın aday üzerinde yoğunlaştığı konuşuluyor. AK Parti'nin CHP'nin simge iki belediyesinde sosyal demokrat oyları kazanabilmek için sürpriz yaparak, kadın aday gösterebileceği konuşuluyor. AK Parti ve CHP'nin kadın aday hazırlığı iddiası, siyasi kulislerde “kadın vuruşması” olarak nitelendiriliyor. Bilgehan, BUGÜN'e yaptığı açıklamada,”Ben bu süreçte ne görev alırsam alayım hatta hiçbir görevim olmasa da yerel seçim çalışmalarında bu yönetimin gitmesi için ve CHP'nin kazanması için sorumluluk alacağım” dedi. (BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:00

İLGİLİ HABERLER