Gündem
  • 6.4.2008 18:53

EGEMEN BAĞIŞ, 'BİZ BAŞBAKANIMIZI KAYBETMEYE RAZIYIZ' HABERİNİ YALANLADI

AKP Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, medyada kendisine atfen yeralan “Biz başbakanımızı kaybetmeye razıyız, yeter ki Türkiye kaybetmesin” şeklindeki sözleri yalanladı.

Bağış, Habervitrini'ne yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 Ben,"Başbakanımızın dediği gibi Ak Parti olarak Türkiye kazanacaksa kaybetmeye hazırız ama Türkiye Ak Parti ile gerek iç gerekse dış politikada kazandı, kazanmaya da devam edecek" dedim.

Konuşmamın içerisinde defalarca da "Recep Tayyip Erdogan'ın önderliginde Türkiye'yi kalkındarmaya ve demokratileştirmeye devam edecegiz" dedim.

Bağış'ın açıklaması bazı yayın organlarında şöyle yeralmıştı:

SİİRT'te, AKP'nin danışma kurulu toplantısına katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, Türkiye'nin kalkınma trendinin her şaha kalkışında birilerinin çomak sokmaya çalıştığını belirterek “Biz başbakanımızı kaybetmeye razıyız, yeter ki Türkiye kaybetmesin” dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:41

İLGİLİ HABERLER