
Erdoğan talimatı verdi! Belediyelerde yeni dönem
Başkan Erdoğan talimatı verdi! Belediyelerde yeni dönem
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, iş adamları, AK Parti yönetimi, MHP yönetimi, Meclis üyeleri, Meclis üyesi adayları, aday adayları ve akil insanlarla Ankara Kahramankazan'da kahvaltıda bir araya geldi.
YENİ TALİMATI AÇIKLADI
Kurum, burada yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın, belediyelerle ilgili talimatını açıkladı.
Bakan Kurum, "Bakanlık olarak Cumhurbaşkanımızın talimatı çerçevesinde, artık belediyelerde 7 gün 24 saat usulüne geçeceğiz. Belediyelerimiz personel bulunduracak ve gece gündüz bu personel vatandaşımıza hizmet edecek." dedi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Bakanlık olarak Cumhurbaşkanımızın talimatı çerçevesinde artık belediyelerde 7 gün 24 saat usulüne geçeceğiz." açıklamasında bulundu.
Bakan Kurum, "Belediyelerimiz personel bulunduracak ve gece gündüz bu personel vatandaşımıza hizmet edecek." ifadesini kullandı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "Bakanlık olarak Cumhurbaşkanımızın talimatı çerçevesinde artık belediyelerde 7 gün 24 saat usulüne geçeceğiz."
Güncellenme Tarihi : 3.3.2019 13:59