Asayiş
  • 20.3.2007 10:48

EV SAHİBİ KİRACI KAVGASI KANLI BİTTİ!..

ADANA- Adana'da ev sahibi ile kiracıları arasında çıkan baltalı satırlı kavgada 5 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Tahsilli Mahallesi 22. Sokak 45 numaralı evde meydana gelen olayda, ev sahibi G.Z., kiracısı Z.Y.'yi telefonla arayarak 200 YTL kira borcunu ödemesini istedi. Z.Y., oğulları İ.Y. ve O.Y.'yi de yanına alarak G.Z.'nin evine gitti. Z. ve Y. aileleri arasında kira borcu yüzünden tartışma çıktı.

 Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirine balta ve satırlarla saldırdı. Kavgada G.Z. ve oğlu S.Z., İ.Y. Z.Y. ve O.Y. çeşitli yerlerinden yaralandı.


Yüreğir Başkent Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan G.Z., S.Z. ve İ.Y.'nin durumlarının ağır olduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:52

İLGİLİ HABERLER