
FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ'A ''İLAÇ'' OLDU
İSTANBUL - Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda lider Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlılar, daha sonraki tüm resmi maçlarını kazandı.Biri Fortis Türkiye Kupası maçı olmak üzere oynadığı 4 resmi maçta da sahadan galibiyetle ayrılan ''Kara Kartallar'', rakip fileleri toplam 9 kez havalandırırken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Bu dönemde Beşiktaş'ın kalesinde gördüğü tek golü de futbolcusu Mustafa Doğan kendi kalesine attı.
Fenerbahçe derbisinin ardından, İstanbul'da Ankaraspor'u 3-0 yenen Beşiktaş, daha sonra Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Deplasmanda Samsunspor'u 3-1 yenen siyah-beyazlılar, son olarak da lig üçüncülüğü için çekiştiği Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı.
Beşiktaş, dünkü Kayserispor galibiyeti ile bu sezon Turkcell Süper Ligi'nde ilk kez 3 maç üst üste kazanmış oldu.
Bu sezon daha önce taraftarına 3 maç üst üste galibiyet sevinci tattıramayan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe derbisi sonrası Ankaraspor, Samsunspor ve Kayserispor galibiyetleri ile 3 maçlık bir seri yakalamış oldu. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:47