Spor
  • 2.7.2009 00:05

FENER'İN BAŞI DEDE İLE DERTTE!..

Fenerbahçe yollarını ayırdığı Teknik Direktör Aragones'ten bir türlü kurtulamıyor. Sarı lacivertliler, İspanyol hocanın sözleşmesini 4 milyon Euro karşılığında feshetmesine rağmen, Aragones'in FIFA'ya başvurarak 4 milyon Euro daha isteyeceği öğrenildi.

İspanyol Marca Gazetesi, Aragones'in avukatlarına "FIFA'ya başvurun" talimatı verdiğini ve kendisi göreve devam ederek Fenerbahçe'nin Daum ile sözleşme imzadığını söylediğini yazdı. Marca Gazetesi haberinde, Aragones'in Fenerbahçe'den aldığı 4 milyon Euro'nun dışında ayrıca 4 milyon Euro daha tazminat talip edeceğini de ileri sürdü.

Fenerbahçe ile ilgili Avrupa Basınına yansıyan bir diğer haber de yılan hikayesine dönen Poulsen transferi ile ilgili... İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden TUTTOSPORT, sarı lacivertli yöneticilerin Kopenhag'da son kez Danimarkalı futbolcuyla biraraya geleceklerini ve ikna etmeye çalışacaklarını yazdı. Tuttosport ayrıca Poulsen'in daha önce Fenerbahçe'nin 4 milyon Euroluk teklifini geri çevirdiğini, bugünkü görüşmede de bu fikrini değiştirmesinin zor olduğunu iddia etti.

İtalyan Gazetesinin haberine konu olan görüşme ile ilgili Kopanhag'a giden Fenerbahçe Yöneticisinin Asbaşkan Ali Koç olduğu ve Koç'un programını yıldız futbolcuyu ikna ederse İstanbul'a birlikte dönüş üzerine yaptığı ileri sürüldü.

Öte yandan Fenerbahçe Dergisi'ne açıklamalar yapan Başkan Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz transferi ile ilgili "Kulüpler arasındaki tatlı rekabetin verdiği heyecanla futbolcuya forma giydirme acemiliğini yapan ebedi dostlarımız günün sonunda futbolcunun 'Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak' sloganı yazılı şapkayı giyerek attığı imzanın ardından, doğrunun ancak hukuk içinde bulunabileceğini anlamışlardır" ifadelerini kullandı.

Sportif Direktörlüğe getirilen Aykut Kocaman'ın yetki sınırları ile ilgili ilk kez konuşan Yıldırım, Kocaman'ın çok geniş yetkilere sahip olduğunu ve uygulanan modelin Avrupa'nın önde gelen kulüplerindeki Sportif Direktörlükle aynı olduğunu söyledi.

Başkan Aziz Yıldırım ayrıca transfer çalışmalarının sürdüğünü ve Fenerbahçelilerin izlerken keyif alacağı "Savaşan Fenerbahçe"yi oluşturmak için çaba harcadıklarını ifade etti.

Bu arada yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de bu sabahki çalışmaya balayı izni biten Roberto Carlos da katıldı. Brezilyalı yıldız böylece "Geri dönmeyecek" iddialarına da nokta koymuş oldu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER