FRITO LAY’DEN TÜRK USULÜ MISIR CİPSİ; “DORİTOS A LA TURCA”
Lay’s, Ruffles, Doritos ve Cheetos markalarının üreticisi, tuzlu çerez pazarının lideri Frito Lay’in Türk usulü Mısır Cipsi “Doritos A La Turca” piyasaya sunuldu.
Zengin ve benzersiz Türk mutfak kültüründen yola çıkılarak yaratılan Doritos A La Turca iki farklı yöremizin iki farklı tadını taşıyor. “ Trakya’dan Susamlı ve Beyaz Peynir Çeşnili”, “İç Anadolu’dan Haşhaşlı ve Kurutulmuş Domates Çeşnili” çeşitleriyle piyasaya sunulan Doritos A La Turca günün her saatinde özellikle bisküvi ve krakerlere vazgeçilmez bir alternatif olacak.
Gevrek yapısı ve içindeki gerçek haşhaş ve susam taneleriyle Doritos A La Turca kraker özellikleri taşıyor. Ayrıca doğallığının yanında doyurucu da olan Doritos A La Turca özellikle öğleden sonra çay molaları için yeni tercihiniz olacak.
Frito Lay Hakkında
Türkiye Mısır cipsi pazarında büyük bir payla birinci sırada yer alan Doritos, marka bilinirliğinde de tüm makroçerezler arasında bir numara olmayı sürdürüyor.
PepsiCo Holding bünyesinde faaliyet gösteren Frito Lay’in Kocaeli Suadiye’deki fabrikası 1995 yılında 132 bin metrekare arazi içinde 16 bin metrekare kapalı alanda kuruldu. 50 milyon dolarlık yatırımla kurulan fabrikada, yılda 25 bin ton patates, 6 bin ton mısır ve 4 bin ton mısır irmiği ile 5 bin ton rafine edilmiş palmiye yağı hammadde olarak kullanılıyor. Fabrikasında 300 kadrolu elemanın görev yaptığı Frito Lay’in Türkiye çapında toplam 500 çalışanı bulunuyor.
Türkiye’nin dört bir köşesinden en güzel lezzetleri biraraya getiren
Türk usulü Doritos!
DORITOS A LA TURCA
Bizim yurdumuz; hem tarih ve gelenekleriyle, hem de doğası ve mahsulü ile bizi besleyen zengin topraklar.
Yöre yöre, bu toprakların zenginliği eşsiz lezzetlere dönüşür. Ve bir yörenin en güzel, en özel lezzetleri doğal, gerçek malzemelerle Doritos A La Turca’nın içine işlenir.
Doritos A La Turca’nın sırrı tarifinde. Lezzet kaynağı gerçek malzemeler mısır hamurunun içine katılıp pişirilir ve üzerine çeşnisi serpilir. Böylece Doritos A La Turca’nın içinde gördüğünüz gerçek malzemelerin doğal lezzeti her ısırışta damağınıza yayılır.
Örneğin, bir öğleden sonra çay molasının keyfini Türk usulü bir lezzetle tamamlamak için:
Yeni Doritos A La Turca!
Trakya’dan Susamlı ve Beyaz Peynir Çeşnili
İç Anadolu’dan Haşhaşlı ve Kurutulmuş Domates Çeşnili
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 20:14