
Galatasaray'da bomba gelişme!..
Hamit Altıntop sonunda sarı kırmızı formayı giyiyor.Hamit Altıntop’un Milli Takım dönüşü Türkiye’ye gelip G.Saray resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Fatih Terim'in çok isteği ve transferini bizzat bitirdiği Hamit Altontop'ta artık sona gelindi.İstanbul'da başbaşa yemek yediği Mourinho'dan bizzat söz alan Terim, yeni sezon için kuracağı takımın en önemli parçasını böylelikle halletmiş oldu.
Önce Hamit Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını açıkladı bu kez de menajeri Galatasaray'ı resmen açıkladı.
Galatasaray-Hamit flörtü mutlu sona doğru yürüyor.
Milli Takım ile kampta bulunan Hamit Altıntop'un önümüzdeki sezon Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığını açıklamasının ardından, yıldız oyuncunun menajeri Reza Fazeli İstanbul'a geldi.
Galatasaray ile transfer görüşmesinde bulunduğunu gizlemeyen Fazeli "Görüşmelerimiz sürüyor. Olumlu gittiğini söyleyebilirim. Umarım hafta sonuna kadar bu transferi noktalayabiliriz" açıklamasını yaptı.
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:42