Asayiş
  • 29.9.2010 00:07

GAZETE SAHİBİNİN ÖLDÜRÜLME ANI KAMERA'DA

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan ve bir yerel gazetenin sahibi olan M.Ş'nin, tur firmasında şoför olarak çalışan Sedat Bilecan'ı (23) silahla öldürdüğü an çevrede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Alacak verecek yüzünden çıkan tartışma sonrası M.Ş.'nin Sedat Bilecan'la önce tartıştığı sonra da silahıyla bir çok kez otogarın içinde ateş attığı saniye saniye görüntüleniyor. Olayda Sedat Bilecan kalbinden ve karnından, o sırada olay yerinde olan ve dükkanda çırak olarak çalışan Emrah Alaca (15) ise ayağından yaralanmıştı. Olay sonrası ilk müdahaleyi çevre esnafının yaptığı Bilecan, kaldırıldığı Kaş Devlet Hastanesi'nden hava ambulansıyla Antalya'ya sevk edilirken yolda ölmüştü.

Kaş Otogarı içerisinde tamirhanede çalışan ve olayda yaralanan 15 yaşındaki Emrah Alaca, silah seslerini duyunca çok korktuğunu ve vurulduktan soran bir şey hatırlamadığını belirtti. Bilecan'a ilk müdahaleyi yapan esnaf arkadaşı Yusuf Çıra (45) ilk olarak silahı görmediğini seslerin gelmesi ile yerde kanlar gördüğünü belirtti. Çıra, Bilecan'ın yaklaşık 10 dakika boyunca kanlar içinde yerde yattığını da ifade etti.

ÇAĞDAŞ YILDIRIM -ANTALYA

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:15

İLGİLİ HABERLER