Gündem
  • 11.10.2008 07:57

GOLFÇÜ PAŞAYA 'İSTİFA ET' YÜRÜYÜŞÜ!..

Memur-Sen Ankara İl Başkanlığı'nca yapılan basın açıklamasında TSK'nın gücünü zaafa uğratanların ayıklanması istendi. Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı'nda yapılan açıklamada "özellikle Aktütün Karakolunda 17 askerimizin şehit edilmesi esnasında golf oynadığı ve olaylardan ancak ikinci günde haberdar olduğu iddia edilen Hava Kuvvetleri Komutanımızın, Türk Silahlı Kuvvetlerimizi yıpratmak isteyen bazı çevrelere fırsat vermeme, şehit ailelerini üzmeme ve şehitlerimizin kemiklerini daha fazla sızlatmama adına askerlik onuruna ve şerefine yakışan davranışı göstereceğine inanıyor ve bekliyoruz." denildi.
Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Ankara 1 No'lu Şube Başkanı Mustafa Kır tarafından yapılan ve çok sayıda sendika yöneticisiyle üyelerin katıldığı Açıkhava basın toplantısında ABD ve İsrail ile dost ve müttefik kalınarak terörün önlenemeyeceğinin altı çizildi. Kır konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
" ABD uçaklarıyla teröristlere atılan erzak çuvalları ve teröristlerin kullandıkları ABD ve İsrail patentli silahlar bizi terörün kaynağına götürmektedir. Şunu ifade ediyorum ki; şeytanla dostluk kurarak cennete giremezsiniz. Çünkü şeytanın görevi cennete girmeye mani olmaktır. ABD ve İsrail'i de dost ve müttefik kabul ederek terörü asla önleyemezsiniz. Çünkü bu ülkelerin amacı ülkemizin taşeron hainlerini kullanarak birliğimizi, bütünlüğümüzü ve üniter yapımızı bozarak hain emellerine kavuşmaktır."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:31

İLGİLİ HABERLER