Şerit ihlali ölüm getirdi

1 dk okuma
Şerit ihlali ölüm getirdi

Hızlı Özet

DENİZLİ'nin Buldan İlçesi'nde, sürücüsü bölünmüş yolda şerit ihlali yapan otomobil, karşıdan gelen başka bir otomobille çarpıştı


Kazada, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.



Denizli'deki bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan 23 yaşındaki Sinan Öz, bugün saat 05.30 sıralarında vardiya çıkışı, Sarımahmutlu Mahallesi'ndeki evine gitmek üzere 20 B 6093 plakalı otomobille yola çıktı. Buldan- Alaşehir Karayolu, Meyale Mevkisi'ne geldiğinde, bölünmüş yolda şerit ihlali yaptığı belirtilen Öz yönetimindeki otomobil, karşıdan gelen 36 yaşındaki Muzaffer Altınkum'un (36) kullandığı 34 ER 5336 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, büyük hasar gören her iki otomobilin sürücüsü de yaralandı. Yaralılar, ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Öz, doktorların müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İstanbullu bir şirket hesabına Buldan'dan üzüm kesimi yaptırdığı ve işçilerin başına giderken kazada yaralandığı öğrenilen Altınkum'un ise sağlık durumumun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.



Kazaya aşırı hız ve Öz'ün uykusuzluğa bağlı dikkatsizliğinin neden olduğu ileri sürülürken, jandarma soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Bekar olan Öz'ün, babasının da 15 yıl önce devrilen traktörünün altında kalıp, yaşamını yitirdiği öğrenildi.


Bu haber 485 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

"Laf atma" kavgasında silahlar konuştu: Olan esnafa oldu...
Asayiş

"Laf atma" kavgasında silahlar konuştu: Olan esnafa oldu...

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde, bir fırının önünde çıkan "ne bakıyorsun" kavgasında, tarafları ayırmak isteyen esnaf hayatını kaybetti. Yürütülen çalışmalarda, 3 şüpheli gözaltına alınırken, olaya karışan şahısların suç dosyası da kabarık çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habervitrini14714 Görüntüleme
Kapıyı açıp peş peşe tetiğe bastı
Asayiş

Kapıyı açıp peş peşe tetiğe bastı

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir tatil sitesinin yönetim kurulu başkanı, kasklı bir saldırgan tarafından bacaklarından vuruldu. Bir ay önce de yumruklu saldırıya uğradığı öğrenilen yaralı hastaneye kaldırılırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Habervitrini11163 Görüntüleme
Arkadaşlık isteğini kabul etti, başına gelmeyen kalmadı
Asayiş

Arkadaşlık isteğini kabul etti, başına gelmeyen kalmadı

Instagram üzerinden gelen bir arkadaşlık isteğini kabul eden Oktay A. (25), kendisini 'Aylin Keskin' olarak tanıtan bir kullanıcı ile sohbet etti, samimiyet ilerleyince müstehcen fotoğraf alışverişi yaptı.

Habervitrini11588 Görüntüleme
Haluk Levent imzalı senetler ortaya çıktı: Milyonluk gayrimenkul oyunu!
Asayiş

Haluk Levent imzalı senetler ortaya çıktı: Milyonluk gayrimenkul oyunu!

‘Ahbaplar Suç Örgütü' soruşturmasında ödeme planlarına ilişkin detaylar ortaya çıktı. Haluk Levent imzalı 4 adet toplam değeri 897 milyon 800 bin lira olan vadeli senet düzenlendiği belirlendi. Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, Levent’e 2 ay içinde 2 milyar 289 milyon 985 bin bedelle 22 taşınmaz sattığını anlattı. Başaran “Hatay’daki okula rahmetli kızınızın adı verelim abi' dedi. Tüm bunları kızıma olan hassasiyetimden dolayı yaptığını düşünüyorum” dedi. Levent’in Barter Havuzu sistemini tek tek anlattı. İşte Başaran-Levent arasındaki ödeme planı…

Habervitrini12297 Görüntüleme