Sosyal medyada cezaevi menüsü tartışması!

••1 dk okuma
Sosyal medyada cezaevi menüsü tartışması!

Hızlı Özet

“Silivri Cezaevi’nde mahkumlara sunulan yemekler, sosyal medyada tartışmaya neden oldu. Bazı kullanıcılar "otel menüsünü artamadı" derken bazıları da yemeklerin isimlerinin kulağa hoş geldiğini belirterek "İsimleri kadar lezzetli değiller" dedi. Menüde mercimek çorbası, etli kuru fasulye, fırında tavuk, çiğ köfte ve baklava gibi ürünler yer aldı.”

Silivri Cezaevi’nde mahkumlara sunulan yemekler, sosyal medyada tartışmaya neden oldu. Bazı kullanıcılar "otel menüsünü artamadı" derken bazıları da yemeklerin isimlerinin kulağa hoş geldiğini belirterek "İsimleri kadar lezzetli değiller" dedi. Menüde mercimek çorbası, etli kuru fasulye, fırında tavuk, çiğ köfte ve baklava gibi ürünler yer aldı.

Silivri Cezaevi’nde mahkumlara sunulan yemek menüsü sosyal medyada gündem konusu oldu.

Cezaevlerinde mahkumlara sunulan yemekler, sosyal medyada yer buldu ve kamuoyunda olumlu ve olumsuz tartışmalara yol açtı.

Kamuoyunda, mahkumların menüleri dışarıdaki vatandaşlarla kıyaslanarak değerlendirilirken, bazı paylaşımlarda yemeklerin kalitesi ve çeşitliliği üzerine yorumlar yapıldığı görüldü.


Sosyal medyada cezaevi menüsü tartışması! Fırında tavuk baget, çiğ köfte... - 1. Resim


CEZAEVİ MENÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

Bazı yorumlarda, söz konusu yemeklerin cezaevinde görevli memurlar tarafından da tüketildiği belirtildi. Öte yandan, menüdeki yemek isimlerinin kulağa hoş gelmesine rağmen, bu yemeklerin mahkumlar tarafından hazırlandığı ve lezzetlerinin isimleri kadar yüksek olmadığı ifade edildi.

Menüde mercimek çorbası, etli kuru fasulye, fırında soslu tavuk baget, çiğ köfte ve baklava gibi yemeklerin yer alması öne çıktı. Ayrıca sabah kahvaltılarında beyaz peynir, tahin-pekmez ve poşet çay gibi seçeneklerin bulunması da dikkat çekti.

Sosyal medyada cezaevi menüsü tartışması! Fırında tavuk baget, çiğ köfte... - 2. Resim


 

Kaynak: Türkiye Gazetesi
 

Bu haber 1037 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aliyev'in kınamasının ardından Türkiye, Azerbaycan'daki başörtüsü krizini karışmama güvencesi verdi
Gündem

Aliyev'in kınamasının ardından Türkiye, Azerbaycan'daki başörtüsü krizini karışmama güvencesi verdi

Middle East Eye'a konuşan çok sayıda Türk yetkili, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in, Azerbaycan okullarında geçen ay getirilen gayri resmi başörtüsü yasağına karşı Türkiye'de yaşanan protestoların ardından Ankara'ya yönelik üstü kapalı eleştirisine Türkiye'nin yanıt vermeyeceğini belirtti.

Habervitrini13785 Görüntüleme
Özgür Özel Cemil Tugay’a küfretti....  Elim kırılsaydı da o namussuzu aday yapmasaydım
Gündem

Özgür Özel Cemil Tugay’a küfretti.... Elim kırılsaydı da o namussuzu aday yapmasaydım

Açıklamalarında partisinin ve yol arkadaşlarının iktidarın baskılarına karşı direnç gösterdiğini belirten Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın parti değiştirmesini "ihanet" olarak nitelendirdi.

Habervitrini13999 Görüntüleme
Azerbaycan'dan Erdoğan'ın danışmanı Oktay Saral'a başörtüsü tepkisi
Gündem

Azerbaycan'dan Erdoğan'ın danışmanı Oktay Saral'a başörtüsü tepkisi

Azerbaycan devlet televizyonu AZTV'de yayımlanan haberde, "Azerbaycan’ın egemenliğine ve iç işlerine saygı gösterin. AK Parti iktidarını bu zararlı siyasetten vazgeçmeye çağırıyoruz" denildi.

Habervitrini9572 Görüntüleme
İmamoğlu davasında şok itiraflar.. Odaya dolu çanta ile girip boş çantayla çıktılar
Gündem

İmamoğlu davasında şok itiraflar.. Odaya dolu çanta ile girip boş çantayla çıktılar

Şirket içi usulsüzlüklerin perde arkasını mahkeme heyetine sunan itirafçı Ümit Polat, ihaleye çıkılmadan önce işi alacak firmaların ve uygulanacak tenzilat (kırım) oranlarının bizzat Ağaç A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas tarafından kararlaştırıldığını belirtti.

Habervitrini13451 Görüntüleme