Dünya
  • 16.7.2005 00:07

HAMAS: ''İSRAİL CEHENNEMİN KAPILARINI AÇTI''

GAZZE - Hamas, İsrail ordusunun Gazze kentinde ve Batı Şeria'da Filistinli militanlara düzenlediği ve 5 Hamas militanının öldüğü saldırıların ardından, ''İsrail'in cehennemin kapılarını açtığını'' belirtti.
     Hamas sözcüsü Mushir el Masri, ''Siyonist düşman (İsrail), bu saldırıları düzenlemekle ateşkesi baltalamış ve böylece cehennemin kapılarını açmıştır'' dedi.
     El Masri, Hamas'ın ''ateşkesi sona erdirme olasılığını incelediğini'' de belirtti.
     Bu arada Filistin'in kıdemli müzakere heyeti başkanı Saib Erekat, İsrail'in Hamas militanlarına yönelik helikopter saldırılarını kınadı.
     Erakat, ''İsrail'in saldırıları hukuk devletini sürdürmeye ve yönetimimizdeki birliği sağlamaya çalıştığımız sırada geldi ve bu saldırılarla Filistin yönetimini çökertmenin önünü açmaya çalışıyorlar'' dedi. Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:35

İLGİLİ HABERLER