Gündem
  • 16.10.2004 00:12

HANDE ATAİZİ'NİN PROFESÖR ANNESİNDEN OLAY SÖZLER : EŞİM TARİKATA GİRİNCE KENDİSİNİ BOŞADIM

Uzun süre ciddi bir ilişki yaşayıp geçtiğimiz haftalarda yaşamını birleştirdiği avukat eşi Fethi Pekin'le evliliğini sadece 24 sat sürdürebilen ve boşanan Hande Ataizi'nin annesinin bir bilim kadını olduğunu biliyor muydunuz? Güzel oyuncunun annesi, Uludağ Üniversitesi Psikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nermin Çelen'in ta kendisi... Özel yaşamının ilk röportajı, veren Nermin Hanım, bilinmeyen bazı gerçekleri içtenlikle dile getirdi.

YILDIRIM AŞKI
Üniversite yıllarında psikoloji öğrenimini sürdürdüğü ODTÜ'nün mimarlık bölümünün en parlak öğrencilerinden Mehmet Ali Bey ile tanışıp kısa süre sonra evlendiğini belirten Nermin Çelen, kızları Hande doğduktan sonra eşiyle ciddi sorunlar yaşamaya başladıklarını söyledi.

YOLLAR AYRILDI
Çelen, eşinin 27 yıl önce Amerika kökenli bir tarikata üye olduğunu, bunun üzerine kızını yanına alıp boşandığını ve Türkiye'ye döndüğünü dile getiriyor. Kızı Hande'nin çocukluk yıllarında ne yapmak istediğini bildiğini belirten Nermin Hanım, 'Ortaokul yıllarında spiker ya da oyuncu olmak istiyordu. Bütün müsamerelerde rol alıyordu ' diyor. Nermin Çelen, 'O yaşlarda Hande ile sorununuz oldu mu?' şeklindeki soruyu ise söyle yanıtlıyor: Ergenlik döneminde bazı bazı problemlerimiz oldu tabii...' Röportajda Hande'nin evliliğiyle ilgili tek bir sözcüğün bile yer almaması, Nermin Hanım'ın bu konuda konuşmak istediğini çağrıştırıyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:06

İLGİLİ HABERLER

Onceki Sayfa
Sonraki Sayfa