Spor
  • 18.7.2009 00:13

HERKES PARA, ZAPO HAVA ALDI!..

Beşiktaş'ın futbolcuların geçen sezondan kalan maç başı alacaklarını ve şampiyonluk primlerini yatırdığı, ancak takımdan ayrılması istenen Zapotocny'e ödeme yapılmadığı öğrenildi.

Ligtv'nin internet sitesinin haberine göre; Ferrari'ye kontenjan açmak için Kasımpaşa'ya yollanmak istenen Zapotocny'nin geçen sezondan şampiyonluk primi ve maç başı parası toplam 680 bin dolar alacağının bulunduğu bildirildi.

Çek futbolcunun anlaşması gereği gelecek sezonun parası 750 bin Euro'nun da garanti edilmesini talep ettiği belirtildi. Bu paranınsa 280 bin Euro'sunu Kasımpaşa'nın vereceği, üstünü ise yine Beşiktaş kulübünün tamamlayacağı öğrenildi.

Siyah beyazlı takım yeni sezon hazırlıklarını da sürdürürken, bu sabah basına kapalı olarak yapılan çalışmaya tedavileri süren İbrahim Toraman ile Delgado ve U-19 Milli Takım kampında bulunan Rıdvan Şimşek ve Necip Uysal katılmadı.

Sezon öncesi omzundan ameliyat olan Ekrem Dağ, takımdan ayrı koşu yaptı ve salonda çalıştı. Dün PAF Takım ile yapılan maçta sağ ayak bileğine darbe alan Erhan Güven de tedavi olduğu için çalışmada yer almazken, Zapotocny ise sol dizinde ağrıları bulunduğu için salonda çalıştı.

Bu arada yeni transfer Erhan Güven, siyah beyazlı kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, menajerinin hiç beklemediği bir anda Beşiktaş'ın kendisini istediğini söylediğini anlatarak, "Ben de düşünmeden kabul ettim ve imzayı attım. Büyük bir mutluluk yaşıyorum şu anda. Beşiktaş'a gelmek benim adıma çok gurur verici bir olay" diye devam etti.

Erhan Güven, Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Üzülmez'den gençlerin öğrenmesi gereken çok şey olduğunu düşündüğünü kaydederek, "Bu yaşında bile inanılmaz bir özveri gösteriyor. Yıllardır oynadığı pozisyonu korudu, yerini kimseye kaptırmadı. Umarım ben de onun gibi kalıcı bir isim olurum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER