Gündem
  • 23.5.2024 13:07

Keskin nişantı tek atışta iki işgalci askerini öldürdü

2'ye 1: Gazze keskin nişancısı iki İsrail askerini tek kurşunla öldürdü

Filistin Direnişi, Gazze'de devam eden çatışmaların ortasında İsrail işgal güçlerine karşı operasyonlarının daha fazlasını sergiliyor.

Filistin Direnişi, güç durumdaki Gazze Şeridi'nin her yerindeki şiddetli çatışmalarda İsrail işgal güçlerine ağır kayıplar vermek için savaşın yedi ayına devam ediyor.

Hamas Direniş hareketinin askeri kanadı El Kassam Tugayları savaşçıları, Gazze Şeridi'ndeki Beyt Hanun'un kuzeyinde üç İsrail askerini hedef aldı.

El Kassam Tugayları, birkaç İsrail askerinin bir çitin yanında durduğunu ve bunlardan ikisinin doğrudan Filistinli savaşçının nişangahında durduğunu ve yere düşmeden önce kurşunla vurulduklarını gösteren görüntüler yayınladı.

Üçüncü bir İsrail askeri de muhtemelen sırtından vurulduktan sonra takla atıp yere düşmeden önce keskin nişancı tarafından vuruldu.

Gazze'nin güneyinde El Kassam'ın savaşçıları, Refah şehrinin güneydoğusunda Yassin-105 tanksavar RPG'sini kullanarak İsrail Merkava tankına saldırdı.

Aynı mahallede Filistinli savaşçılar iki İsrail askerinin işini bitirdi.

El Kassam güçleri ayrıca Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebeliye'nin doğusundaki bir İsrail bölgesini de bombaladı.

Ayrıca Filistin İslami Cihadının (PIJ) askeri kanadı olan Kudüs Tugayları, Gazze'nin güneyindeki Netzarim'deki İsrail ikmal hatlarına havan topları fırlattı.

Kudüs Tugayları ile Mescid-i Aksa Şehitleri Tugayı arasında ortak bir operasyon düzenlendi; burada her iki gruptan savaşçılar, İsrail'in toplanma noktasına ve Cebeliye mülteci kampı yakınındaki çok sayıda askeri araca saldırdı.

Güncellenme Tarihi : 23.5.2024 13:08

İLGİLİ HABERLER