Gündem
  • 23.5.2023 20:54

Kılıçdaroğlu'ndan utanmaz PKK yalanları.. PKK yandaşı SİHA Sezgin'in vatansever olduğunu söyledi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Youtube yayınında PKK sorusuna hiç utanmadan verdiği cevap gündem oldu

HDP işbirliği ve terör örgütleri PKK ile FETÖ'nün desteği sonrasında ilk tur seçimleri kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu 2 haftalığına Canan Kaftancıoğlu'nu bile millyetçilikle makyajladığı süreci Youtube'da imaj düzeltme operasyonuyla tamamladı. Vatansever oylara gözünü diken ama HDP'den de vazgeçemeyen Kılıçdaroğlu katıldığı Youtube yayınında kendisine yöneltilen PKK sorularına verdiği cevaplarla "yok artık" dedirtti!

7'li koalisyon masasının adayı Kemal Kılıçdaroğlu ilk tur seçimde vatanseverlere sırtını dönmek pahasına HDP ile işbirliği yaparak PKK'nın açık desteğini almış, hesabının tutmadığını gösteren seçim sonuçlarının ardından taktik değiştirmişti. Milliyetçi oyları kendine çekmek için çabalayan Kılıçdaroğlu HDP'den de vazgeçememesi nedeniyle seçmende karşılık bulamadı. Son olarak youtube programlarıyla kendine alan açmak isteyen CHP Genel Başkanı burada kendisine sorulan PKK sorularına ya geçiştiren yanıtlar verdi ya da açıkça yalan söyledi.

YOUTUBE YAYININDA PKK SORULARININ KİMİNİ GEÇİŞTİRDİ, KİMİNİ YALANLA SAVUŞTURDU

Kendisine katıldığı Youtube programında yöneltilen PKK, FETÖ gibi örgütlerin desteği ve bununla ilgili sorulara kaçamak cevaplar veren Kılıçdaroğlu bazı sorularda açık açık yalan söylemeyi tercih etti.

SEZGİN TANRIKULU SORUSU

Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında çarpıcı bir soru yöneltildi. PKK cenazelerinin müdavimi, SİHA ve İHA'ların düşmanı Tanrıkulu'nun PKK'lı isimlerle olan dostluğu sorulan Kılıçdaroğlu verdiği cevaplarla "Pes" dedirtti.

Kılıçdaroğlu son birkaç gündür sarıldığı PKK'lıların kendisine dolaylı yoldan destek vermeleri için konuşturulduğu tezini yineledi.

YARDIMCINIZA 'DOSTUM' DİYEN PKK'LI İSMİN SİZE DESTEK VERMESİ ANORMAL Mİ?

Bunun üzerine Kılıçdaroğlu'na sert bir soru geldi. İşte Kılıçdaroğlu'na sorulan soru:

Kandil'den teröristler sizi takdir ediyorlar. Dolaylı olarak konuşturuluyorlar. Genel Başkan Yardımcınız Sezgin Tanrıkulu PKK'lı Erdal Er ile röportaj yapıyor ve kendisinden 'dostum' diye söz ediyor. Bugün Genel Başkan Yardımcınızın dostunun sizi takdir etmesi, size destek çağrısı yapması çok mu anormal bir durum?

SEZGİN TANRIKULU TERÖR KARŞITIYMIŞ!

Bu soru karşısında verdiği cevapla herkesi şaşırtan Kemal Kılıçdaroğlu adeta arşivlerle ve seçmenin aklıyla bir kez daha alay etti. 7'li koalisyon masasının adayı Tanrıkulu hakkında "Şimdi bakın şöyle. Sezgin Tanrıkulu Diyarbakır'da Baro Başkanlığı yaptı. Ve terör örgütünün Diyarbakır'da en etkin olduğu dönemlerde terör örgütüne karşı davrandı. O dönemde terör örgütüne karşı çıkan kişidir"

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN TERÖR KARŞITI DEDİĞİ VE CHP'DE 2 NUMARA YAPTIĞI SEZGİN TANRIKULU

Youtube kanalı yayınında oy odaklı söylemlerle savunduğu ve hiç utanma emaresi göstermeden 'terör karşıtı' dediği Sezgin Tanrkulu gerçekte PKK cenazelerinde sık sık boy gösteren, PKK'lıların sözde haklarını arayan derneklerde Selahattin Demirtaş ile kol kola olan ve terör örgütüne adeta dünyayı dar eden milli SİHA ve İHA'larımızla ilgili tehditler savurarak gelir gelmez onların işini bitireceklerini söyleyen bir isim.

TSK'YA KİMYASAL SİLAH KULLANDIĞI İFTİRASI

Ayrıca Sezgin Tanrıkulu terörist PKK'lılara yönelik olarak Türk ordusunun kimyasal silah kullandığını ve iddialara ilişkin görüntüleri izlediğini belirtti.

Kılıçdaroğlu kendisine yönelik gelen soruya verdiği cevapla Devlete "katil" diyen Canan Kaftancıoğlu'nun ardından teröristlerin "Dostum" dediği Sezgin Tanrıkulu'nu da "vatansever" yaparak koruması altına aldı!

Kemal Kılıçdaroğlu için Kandil'de seferberlik! Elebaşları sıraya girdi: Bize selam gönderdiler...Sessiz sedasız ve yavaş yavaş yürüttüğü HDP ortaklığına önce küçük ortaklarını, ardından "milliyetçiyim" diyen İYİ Parti'yi, daha sonra da seçmenini alıştıran Kemal Kılıçdaroğlu bunun karşılığını PKK'dan her gün gelen destek mesajlarıyla alıyor. Terör elebaşları Kılıçdaroğlu'na ayrı ayrı selam gönderirken gençler de PKK'ya tepki gösteremez hale getirildi. Konuyu SABAH.com.tr'ye değerlendiren SABAH yazarı usta gazeteci Mahmut Övür "Bu ülkenin gençlerine yapılmış en büyük kötülük" yorumunu yaptı.

6'lı koalisyon masasının kurulduğu günden bu yana adım adım ve sessizce yürüttüğü HDP ortaklığına önce masayı, ardından da seçmeni alıştıran Kemal Kılıçdaroğlu'na PKK'dan her gün açık destek gelmeye devam ediyor. Şehitlerimizin katili terör örgütü elebaşlarının her gün destek açıklaması yaptığı Kılıçdaroğlu ve koalisyonun ortakları ise bu işbirliğini sıradanlaştıran açıklamalar yapmaya devam ediyor. SABAH yazarı Mahmut Övür siyaset mühendisiyle yapılan ittifakın ve PKK'nın açık desteğinin bu ülkenin gençlerine yapılmış en büyük kötülük olduğunu vurguladı. Usta gazeteci bu süreçte yakın siyasi tarihimize hakim olmayan birçok gencin manipüle edilerek tepkisizleştirilmesine "Gençleri teröre, emperyalizme ve demokrasi karşıtı odaklara tepki gösteremez hale getirme çabasını ne tarih ne de o gençler affeder" dedi.

6'lı koalisyon masasının kurulduğu günden bu yana adım adım ve sessizce yürüttüğü HDP ortaklığına önce masayı, ardından da seçmeni alıştıran Kemal Kılıçdaroğlu'na PKK'dan her gün açık destek gelmeye devam ediyor. Şehitlerimizin katili terör örgütü elebaşlarının her gün destek açıklaması yaptığı Kılıçdaroğlu ve koalisyonun ortakları ise bu işbirliğini sıradanlaştıran açıklamalar yapmaya devam ediyor. SABAH yazarı Mahmut Övür siyaset mühendisiyle yapılan ittifakın ve PKK'nın açık desteğinin bu ülkenin gençlerine yapılmış en büyük kötülük olduğunu vurguladı. Usta gazeteci bu süreçte yakın siyasi tarihimize hakim olmayan birçok gencin manipüle edilerek tepkisizleştirilmesine "Gençleri teröre, emperyalizme ve demokrasi karşıtı odaklara tepki gösteremez hale getirme çabasını ne tarih ne de o gençler affeder" dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.5.2023 21:00

İLGİLİ HABERLER