KIZI ÜNLÜ TÜRKÜCÜYÜ SAVCILIĞA VERDİ
SPOR salonu sahibi Şükrü Savaş Canbulut ile gizlice evlendiği gerekçesiyle babası Mahmut Tuncer'in kendilerini tehdit ettiğini iddia eden ve ünlü türkücü hakkında Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan 28 yaşındaki Pınar Canbulut (Tuncer), “İlişkimize başından beri karşıydı. Babamı nikah bile yumuşatamadı'' dedi.
Mahmut Tuncer’in kızı Pınar Tuncer, yaklaşık 6 ay önce İstanbul Etiler’de bulunan tanınmış kişilerin geldiği spor salonu SO Spor Merkezi’nin sahibi Şükrü Savaş Canbulut ile tanışarak arkadaş oldu. Çift daha sonra evlilik kararı aldı. Pınar Tuncer, konuyu ailesine açtı, ancak anne ve babası bu evliliğe karşı çıktı. Bunun üzerine Pınar Tuncer ve Şükrü Savaş Canbulut, 17 Ağustos günü Sarıyer Evlendirme Dairesi’nde gizlice evlendi.
Geçen pazar günü anne ve babasını telefonla arayan Pınar Canbulut, baba ve annesine durumu anlattı. Kızlarının gizlice evlenmesine kızan Mahmut Tuncer ve eşi Işıl Tuncer, iddiaya göre önce Şükrü Savaş Canbulut’un Etiler’deki işyerine, ardından Bahçelievler’de ailesiyle birlikte yaşadığı eve gitti. Yanına ruhsatlı silahı bulunan iki tanıdığını da aldığı ve tehditler savurduğu ileri sürülen Mahmut Tuncer, Canbulut ailesinin şikayetçi olması üzerine geceyi karakolda geçirdi. Bu gelişme üzerine Pınar Canbulut da, önceki gün Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na giderek, anne ve babasının eşi Şükrü Savaş Canbulut’u ve onun ailesini tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.
Halen Ankara'da bulunan ve DHA muhabirinin sorularını telefonla yanıtlayan Pınar Canbulut, “Aylardır babamın rızasını almak istiyordum. Ama bir türlü olmadı. Son çare olarak gizlice evlenmeyi düşündük. Annem ve babam tatildeyken evlendim. Babam, nikah olduğu zaman yumuşar diye düşünmüştüm. Eşimi damadı olarak kabul etmesini çok istiyordum. Eşimin da babamın elini öpmesini hayal ediyordum. Ancak yanılmışım. Bizi kabul etmiyorlar'' diye konuştu.
(milliyet)