Gündem
  • 11.5.2013 22:33

Kurtulmuş: Bu Türkiye'nin birliğine yapılan saldırıdır...

     Kurtulmuş, partisinin Buca İlçe Danışma Meclisi öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın gerçek yüzünü henüz bilme imkanına sahip olmadıklarını söyledi.
     İlk bilgilere göre, çok sayıda can kaybı ile yaralıların söz konusu olduğunu dile getiren Kurtulmuş, şunları kaydetti:
     "Öncelikli olarak bütün ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı bir miktar yurttaşımız var, onlara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bu öyle görünüyor ki ilk görünüşüyle derin bir komplo olduğu anlaşılıyor. Türkiye olarak, bölgesinde devam eden başta Suriye krizi olmak üzere, çok büyük sorunların olduğu bir dönemdeyiz. Aynı zamanda Türkiye'nin içinde de devam eden çözüm süreciyle ilgili bazı çevrelerin bu işe taş koymak gibi niyetleri olabilir ama bunları değerlendirmek için çok erken. Şu çok net, bunun Türkiye'nin barışına, huzuruna, dirliğine, birliğine yapılmış açıkça bir saldırı olduğu anlaşılıyor. İnşallah en kısa zamanda ne olduğu ortaya çıkacaktır."
    
     -"Bu millet, kara zihniyeti görür"-
    
     Kurtulmuş, Türkiye'nin bu büyük felaketin de üstesinden gelmeyi başaracağını belirterek, şöyle konuştu:
     "Kim, hangi komployu kurarsa kursun, hangi niyetle atım atmış olursa olsun, Türkiye'ye karşı hangi haince saldırıların, tertiplerin içinde olursa olsun, şunu bilsin ki bu millet, yek vücut halinde bütün saldırıları içeriden ya da dışarıdan, nereden kaynaklanıyor olursa olsun, arkasındaki kara zihniyeti görür ve buna karşı birliğini, dirliğini hiç kaybetmeden yoluna devam eder."
    
     Muhabir: Ufuk Kırabalı / Emre Umurbilir
     Yayıncı: Kemal Kaymak

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER