Gündem
  • 28.6.2007 14:48

SABAH MİDE KANAMASI GEÇİREN DOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

ŞABETTİN AKKUŞ
VAN  - Sabah saatlerinde mide kanaması geçiren Doğan'ın sağlık durumunun takip edilmesi için de Demokratik Toplum Partisi (DTP) tarafından komisyon kurulduğu belirtildi.
Doğubayazıt Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat ve Turizm Festivali'nde yaptığı konuşma sırasında kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan eski DEP milletvekili Orhan Doğan'ın sabah saatlerinde mide kanaması geçirdiği belirtildi. Doktorların müdahalesi sonucu kanaması kısa sürede durdurulan Doğan'ın başka bir ildeki hastaneye nakil edilmesi ihtimaline karşı, yakınları tarafından Almanya'dan temin edilen tam donanımlı
uçak ambulansın Van Ferit Melen Hava Alanı'nda bekletildiği kaydedildi. DTP Van İl Örgütü tarafından da Doğan'ın sağlık durumunun daha iyi takip edilmesi için bir komisyon oluşturulduğu da ifade edildi.
DTP Genel Başkan Vekili Nurettin Demirtaş, Doğan'ın durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi. Doğan'ın beyninde hasar olduğu yönündeki haberlerin doğru olmadığını da ifade eden Demirtaş, "Orhan'ın sağlık durumu halen ciddiyetini kuruyor ancak beyninde büyük hasar olduğu yönündeki haberler doğru değildir. Biz düzenli olarak doktorlarından sağlığı ilgili olarak bilgi alıyoruz ancak her ihtimale karşı Almanya'dan bir uçak getirdik. Doktorların onay vermesi durumunda kendisi gerekli yere nakledilecektir"
şeklinde konuştu.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:49

İLGİLİ HABERLER