Eğitim
  • 23.6.2008 05:18

SAPIK ÖĞRETMENİN AKILALMAZ TACİZİ!..

Ankara'da güpegündüz bir halk otobüsü içerisinde, onlarca insanın bulunduğu bir ortamda genç bir kız "taciz" edildi. Tacizci de evli ve üç çocuklu bir ilköğretim okulunun müdür yardımcısı çıktı. Görevli savcıya bile "pes artık" dedirten olay nedeniyle şikayetçi olan genç kız ifadesinde şöyle dedi:

"Otobüs seyir halindeyken, arkamda duran bir şahsın kalçama eliyle değdiğini hissettim. Emin olmadığımdan, biraz yana geçerek, yerimi değiştirdim. Ancak bir süre sonra, aynı şahıs ikinci kez eliyle tekrar kalçama dokundu. Elini kalçamdan aşağı doğru indirerek, bacaklarımın arasına soktu ve sıktı. Bunun üzerine ‘Ne yapıyorsun, terbiyesiz' diye bağırdım." Genç kızın şikayeti üzerine, Cebeci Polis Karakolu'nca gözaltına alınan N.K. ise, hakkındaki iddiayı reddetti.

İfadesinde "Elimde bir poşet ile el çantam vardı. Bir süre sonra bu bayan bana bağırdı ve taciz ettiğimi söyledi. Ben bayana el sürmedim. İnenlere yol vermek istediğimde, poşet değmiş olabilir" diyen N.K., ne savcıyı ne de hakimi inandırdı. Mahkeme, N.K'yi 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası öngören TCK'nın 102. Maddesi (Cinsel saldırı) uyarınca tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:26

İLGİLİ HABERLER