İBRAHİM KILINÇ
AYDIN - Daha önceden CHP İl Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği yapan Tunç Aytur, partiden ihracına anlam veremediğini söyledi. Eşinin SHP adayı Sema Pişkinsüt ile eski dost olduklarını belirten Tunç Aytur, partiden ihraç edilme kararını yargıya taşıyacağını söyledi.
CHP Merkez ilçe yönetimini parti içi demokrasiden nasiplerini almamakla suçlayan Tunç Aytur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, eşi Semiha Aytur'un SHP'den meclis üyesi adayı teklifini kabul etmediğini kaydetti. Yaşadıkları evin kendisi kadar eşinin de evi olduğunu ve eşinin sevdiği bir insanı desteklemesinin en doğal hakkı olduğunu ifade eden Aytur, yaşananlardan üzüntü duyduğunu belirtti. Eşinin Sema Pişkinsüt'ün kurduğu Toplumcu Demokrasi Partisi'nin üyesi olduğunu da kaydeden Aytur, ''Eşimin sevdiği birisini desteklemesi ve resmini evinin balkonuna asması kadar doğal bir şey olamaz. Eşimin bu davranışından dolayı beni partiden ihraç kararı almaları tek kelime ile ayıptır'' diye konuştu.
CHP'den ayrılmayı düşünmediğini ve hakkını partide ve hukukta sonuna kadar arayacağını ifade eden Aytur, CHP Merkez İlçe Başkanlığı'nı ve yönetimini şov yapmakla suçladı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:11