TAYYİP ERDOĞAN GÜVENOYLAMASINA KATILMAYAN 21 MİLLETVEKİLİNİN İFADESİNİ ALDI
AKP TBMM Grup Yönetimi, 59'uncu hükümetin güvenoylamasına katılmayan milletvekillerinin savunmasını aldı. Hükümetin 23 Mart Pazar günü yapılan güvenoylamasına katılmayan 21 AKP milletvekilini saptayan Grup Yönetimi, bu milletvekillerinden katılmama gerekçelerini yazılı olarak kendilerine sunmalarını istedi.
Savunma veren milletvekillerinin büyükçoğunluğu, güvenoylamasına katılmama gerekçesi olarak ‘‘kendisinin ya da aile fertlerinin rahatsız olduğu’’ veya ‘‘trafikten dolayı yetişemediğini’’ kaydetti.
Devlet Bakanı Mehmet Aydın ve eski Çevre Bakanı İmdat Sütlüoğlu'nun da aralarında bulunduğu güvenoylamasına katılmayan milletvekilleri şöyle:
İŞTE ‘KAÇAKLAR’
Fuat Ölmeztoprak, Erol Aslan Cebeci, Mustafa Çakır, Mehmet Kurt, Ergün Dağcıoğlu, Müfit Yetkin, Yüksel Çavuşoğlu, Abdullah Veli Seyda, Metin Kaşıkoğlu, Reyhan Balandı, Halil Özyolcu, Agah Kafkas, Muzaffer Külcü, Mehmet Eraslan, Ali Er, Mustafa Eyiceoğlu, Göksal Küçükali, Mehmet Aydın, Nükhet Hotar ve Mikail Arslan.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki 59'uncu Hükümet'in güvenoylamasına 512 milletvekili katılmış, 350 milletvekili kabul, 162 milletvekili ret oyu vermişti.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:45