Gündem
  • 27.4.2007 11:51

VATANDAŞTAN, DYP VE ANAVATAN'A MESAJ YAĞMURU

Cumhurbaşkanlığı seçimine katılıp katılmama belirsizliği gösteren Anavatan ve DYP, Anadolu'yu ayağa kaldırdı.

Türkiye'nin her tarafından iki partinin genel merkez yöneticileri ve milletvekillerini arayan vatandaşlar, "CHP'nin dümen suyuna gitmeyin, oylamaya katılın." çağrısında bulundu.

Anavatanlı 20, DYP'li 4 milletvekilinin Meclis'teki odaları da faks ve telefon yağmuruna tutuldu. Milletvekillerini arayan vatandaşların ortak talebi, oylamaya katılınması yönünde oldu.

Gönderilen mesajlarda, "Abdullah Gül'e oy vermeseniz dahi oylamaya girin. Bu bir demokrasi mücadelesidir. Oylamaya girmezseniz bunun hesabını sandıkta veremezsiniz." uyarısı yapıldı. Bu arada Köşk seçiminde ortak tutum sergileme kararı alan Mumcu ve Ağar, dün bir telefon görüşmesi yaptı.

İki lider, milletvekillerinin yanı sıra il başkanlarını da arayarak görüşlerini aldı. DYP ve Anavatan il başkanlarının ağırlıklı olarak oylamaya girilmesi görüşünü ilettikleri öğrenildi.


Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:43

İLGİLİ HABERLER