Spor
  • 23.8.2009 01:12

AURELİO GELİYOR MU?.. İŞTE DENİZLİ'NİN YANITI...

Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında Gençlerbirliği, son şampiyon Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı.


Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, iyi oynadıklarını belirterek, "Bu sezon yeni bir takım kurduk ve 3. maçımızdan da beraberlikle ayrılıyoruz. Ancak, Beşiktaş gibi büyük transferler yapmış bir takımla karşılaştık. Galibiyeti kaçıran tarafta biz olduk. Geçen sezonu iki kupayla kapatmış bu takımla yaptığımız mücadele takdire şayandır. Gelecek maçlarda daha da iyi olacağız" dedi.


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gençlerbirliği'nin kendilerine oyun oynama imkanı vermediğini belirterek, "Sahada 2 farklı düşüncede 2 takım vardı. Bir takım oynamak için sahaya çıkarken, diğeri oynatmama düşüncesiyle sahadaydı. Böyle takımlara karşı oynamak zordur. Oyuncularım da yeteneklerini iyi kullanamayınca pozisyona giremedik. 3 maç sonunda düşündüğümüzün 4, iyimser bir ihtimalle 2 puan gerisindeyiz. Bunlar telafisi mümkün kayıplar. Bugün iyi oynamadık. Ama bu takımın neler yapabileceğini iyi biliyoruz. Yavaş yavaş yükselişe geçeceğiz. Bunun sinyalini Antalyaspor maçının son yarım saatinde verdik. Rakibimiz bu hafta buna izin vermedi. Bazı sıkıntılarımız var. Bunları bir anda aşmak kolay değil. Uzun vadede her şeyi yapabilecek futbolcularım var" diye konuştu.


Mustafa Denizli, İbrahim Kaş'ın tanıdıkları bir futbolcu olduğunu ve takıma faydalı olacağına inandıkları için transfer ettiklerini söyledi. Denizli, bir soru üzerine ise Marco Aurelio ile ilgilenmediklerini ve bu futbolcunun hiçbir zaman gündemlerine gelmediğini kaydetti. Denizli,  "Marco gündemimizde değil. Gezeteler herşeyi yazıyor" şeklinde konuştu.


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, her geçen gün iyiye gittiklerini vurgulayarak, "Beşiktaş çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Verdiğimiz taktiği çok iyi bir şekilde sahaya yansıtan futbolcularımı kutluyorum. Taktiksel düzenimiz her geçen gün iyiye gidiyor. İyi bir kadroya sahibiz. Keyif alıyoruz. Bugün de kazanma arzusuyla oynadık. Ligde oynadığımız 3 maçta da çok gol kaçırdık. Performans olarak yüzde 100'e yaklaşıyoruz. Bunu başardığımız zaman daha başarılı sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı.


Kırmızı-siyahlı futbolcular İlhan Eker ve Cem Can, Beşiktaş'a pozisyon vermediklerini ve pozisyona giren tarafın kendileri olduğunu belirterek, her geçen maçta daha iyiye gittiklerini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER