Gündem
  • 3.8.2018 00:16

Beşiktaş Torshavn'a gol yağdırdı

Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turu rövanşında B36 Torshavn'ı 6-0 yendi ve bir üst tura yükseldi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları'nda 2-0 kazandığı maçın rövanşında B36 Torshavn'ı 6-0 mağlup ederek 3. ön eleme turuna yükseldi ve Avusturya'nın LASK Linz ekibiyle eşleşti. Beşiktaş'ta maça Kanadalı golcü Cyle Larin damga vurdu!Bu sezon Vodafone Park'taki ilk resmi maçına çıkan Beşiktaş, Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 2-0'ın rövanşında 6-0 mağlup ederek toplamda 8-0'lık skorla UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükseldi. Siyah-beyazlıların 3. ön eleme turundaki rakibi ise Avusturya ekibi LASK Linz oldu. Siyah-beyazlıları galibiyete taşıyan goller Larin, Caner ve Oğuzhan'dan gelirken Kanadalı santrfor hat-trick yaparak maça damga vurdu!

Kanadalı golcü, ilk golünü 31. dakikada kaydetti: Caner Erkin'in sol çaprazdan gönderdiği pasla buluşan Jeremain Lens, topuk pası ile topu penaltı noktası üzerinde bulunan Cyle Larin'e bıraktı. Larin'in gelişine çektiği şutta top kaleci Trygvi Askham'ın sağından ağlarla buluştu!

Dakikalar 61'i gösterdiğinde Larin bir gol daha buldu: Sol kanatta topla buluşan Caner Erkin, son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı, bu ortaya penaltı noktasının hafif sol çaprazında iyi yükselen Cyle Larin'in kafa vuruşu kaleci Trygvi Askham'ın solundan ağlarla buluşturdu ve skor 3-0'a geldi.

79. dakikada Vagner Love, pasını sağ kanattan ceza sahası içerisine hareketlenen Gökhan Töre'ye verdi. Gökhan Töre de hiç bekletmeden pasını ön direkte bulunan Cyle Larin'e çıkardı. Cyle Larin, düzgün bir vuruşla kendisinin üçüncü, Beşiktaş'ın beşinci golünü kaydetti ve hat-trick yaptı. Beşinci golün asisti ise Gökhan Töre'den geldi.

Opta'ya göre Beşiktaş, Cyle Larin'in ilk 11'de sahaya çıktığı dört resmi maçta 16 gol attı. Kanadalı golcü bu dört maçta iki kez hat-trick yaptı.

Beşiktaş'ın gollerini 31' Larin, 43' Caner, 61' Larin, 74' Oğuzhan, 79' Larin, 90+2' Love (Penaltı) attı.

Güncellenme Tarihi : 3.8.2018 00:55

İLGİLİ HABERLER