Spor
  • 15.5.2013 11:38

Beşiktaş'tan dev transfer harekatı!..

Yeni sezon için rotayı yerli isimlere çeviren Beşiktaş, Eskişehir’in yıldızı Veysel Sarı ve F.Bahçe ile yollarını ayırması beklenen Sezer Öztürk’ü gözüne kestirdi. 

Rotayı yerli isimlere çeviren siyah-beyazlılar gözüne Eskişehir’in yıldız oyuncusu Veysel Sarı’yı kestirdi. Hilbert ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan siyah-beyazlılar bu bölgeyi başarılı oyuncu ile dolduracak. 24 yaşındaki Veysel artık Eskişehir’de misyonunu tamamladığını düşünüyor ve Beşiktaş forması giymek için gün sayıyor. Sadece savunmanın sağında değil, orta alanda ve stoperde de görev yapabilen Veysel, aslında tam bir joker.

Forvet dışında her mevkiide oynayan genç futbolcunun Eskişehirspor’la olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitiyor. Sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen genç yıldız Eskişehir Yönetimi’nden transferinde kolaylık gösterilmesini istiyor. Bu paralelde Es-Es eğer para kazanmak istiyorsa, oyuncusunu satmak zorunda. Beşiktaş ile Veysel arasında herhangi bir pürüz bulunmazken, artık top kulüplerde. Diğer gözde isim ise son 1 yıldır adı Beşiktaş ile anılan F.Bahçeli Sezer Öztürk… Yeni sezonda sarı-lacivertliler ile yollarını ayırması beklenen Sezer için iki taraf bugün son detayları görüşecek.

SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?

Tam adı: Sezer Öztürk
Doğum tarihi: 3 Kasım 1985 (27)
Doğum yeri: Köln, Almanya
Boyu: 1,76
Mevkii: Orta saha
Kulübü: Fenerbahçe
Numarası: 20

VEYSEL SARI KİMDİR?

Tam adı: Veysel Sarı
Doğum tarihi: 25 Temmuz 1988 (24)
Doğum yeri: İstanbul, Türkiye
Boyu: 1,78
Mevkii: Defans
Kulübü: Eskişehir
Numarası: 88

Safa Can KONUKSEVER / AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:19

İLGİLİ HABERLER